Predivno iskustvo: Jelena Đoković ima novi hobi (foto)

Predivno iskustvo: Jelena Đoković ima novi hobi (foto)

Autor: | 30/10/2016

0


Jelena Đoković ima novi hobi, a na svom Instagram profilu pohvalila se da ju je njena sestra nagovorila da nauči da jaše.

- Divan dan sa mojom sestrom. Konačno me je ubedila da joj se pridružim i uzmem časove jahanja. To je predivno iskustvo - napisala je Jelena uz fotografiju.

Osim što je ona oduševljena jahanjem, izgleda da Jelenino oduševljenje dele i njeni pratitelji i fanovi jer je objavljena fotografija dobila pregršt lajkova i komentara.

Tokom leta pojavile su se zlonamrene spekulacije o tome da je njen brak sa najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem, u krizi, i to zbog toga što je Novak izjavio da za njegov poraz u Vimbldonu nije kriva povreda, već privatni problemi.

- Svi mi imamo privatne probleme i suočavamo se s različitim životnim izazovima. To su stvari s kojima moramo da se srestnemo i koje moramo da savladamo da bismo napredovali kao ljudska bića. To smo rešili. Život ide dalje kao i sve ostalo - izjavio je tada Novak.

Koliko je njen brak sa Novakom zaista stabilan najbolje govore fotografije koje Jelena objavljuje na svom Instagram profilu, a na kojima par uživa u porodičnim trenucima sa sinom Stefanom, koji je nedavno proslavio drugi rođendan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images