Jelena Tomašević još jednom očarala i začarala Beograd (video)

Jelena Tomašević još jednom očarala i začarala Beograd (video)

Autor: | 04/11/2016

0

 

Jelena Tomašević ponovo je napunila Centar "Sava" do poslednjeg mesta, a kolege i prijatelji su i ovoga puta došli da je podrže.

- Hvala vam svima. Ovo je san svakog pevača. Kada sam prvi put pevala na ovim daskama, nisam ni sanjala da ću nakon desetak godina pevati pred dva "Sava" centra. Hvala vam na ovolikoj ljubavi koju mi pružate. - Jelena se sa oduševljenjem obratila publici po izlasku na scenu Sava centra.

Veče je počelo pesmom “Radio svira za nas”, a potom su se ređale numere "Bitanga i princeza", "Život u koferima", "Čovek moj"... Pravo iznenađenje bila je pesma “Nije htela” od Kemala Montena, koju je Jelena otpevala sa rođenim bratom Darkom. 

A video posted by Jelena Djokic (@jelena293) on Nov 4, 2016 at 2:43pm PDT

Pevačica je za ovo veče obukla božanstvenu dugu haljinu koja joj je pristajala kao da je stvorena za nju.

Ready for tonight! Jelena Tomasevic concert❤ #savacentar #jelenatomasevic #concert #whitedress #glamour #corals #hautecouture #handmade

A photo posted by Tijana Todorovic (@ateljetijanatodorovic) on Nov 4, 2016 at 12:34pm PDT

A onda se pojavila na sceni ispred prepunog auditorijuma i ponovo sve oduševila svojim raskošnim talentom.

Jedan od najboljih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović je zajedno sa Jelenom otpevao pesmu "Ima nešto u tom što me nećeš" pokazavši umeće za klavirom, što je izazvalo oduševljenje publike.

Mari Mari je izvela pesmu "Ludo zabludo" koju je napisala za Jelenu, Saša Kovačević doživeo je ovacije nakon prvih taktova pesme “Pomozi mi”, a Emina Jahović je otpevala “Vertigo”, i zajedno sa Jelenom izvela mali performans na bini.

Publika je pozdravila i Boru Dugića, u numeri "Oro". Aplauz je stigao i za muzičare "Big bend" orkestra koji su uz Jelenu Tomašević priredili pravu atmosferu za uživanje.

Malo je reći da je blistala, jer ta energija, optimizam i entuzijazam, kada izađe na scenu i počne da peva, jednostavno se preliju na publiku koja je prati kroz svaku strofu i svaki udah.

Jelena je pevala i pesme koje nisu njene, ali su one koje se i danas vole i slušaju...

Još jedna noć za pamćenje desila se u Beogradu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. promo