Irfan Mensur imao težak zadatak: Srna Lango je ovako ocenila glumu svog bivšeg muža!

Irfan Mensur imao težak zadatak: Srna Lango je ovako ocenila glumu svog bivšeg muža!

Autor: | 14/12/2016

0

Predstava "Hor bečkih dečaka" izvedena je pre nekoliko dana premijerno u pozorištu "Carte Blanche", a Predrag Ejdus, Boda Ninković i Irfan Mensur više su nego opravdali očekivanja publike.

Ova tragikomedija se bavi životom čoveka koji se ne snalazi u promenama u društvu, a sva tri glumca su prezadovoljna kako je premijera prošla.

- Došli su nam u garderobu neki ljudi koji imaju pravo da uđu tu, jer su nam kolege i počeli da nas grle iu ljube. Valjda to znači da smo uspeli - rekao je Mensur za "Premijeru", najgledaniju emisiju o poznatim ličnostima u regionu.

Ipak, njega je u publici čekalo iznenađenje. Među gledaocima je sedela i njegova bivša supruga Srna Lango, kojoj se predstava takođe mnogo dopala.

- Svidela mi se veoma, osim što me malo boli stomak i malo sam sa knedlom izašla, sve smejući se grohotom, bogami. Čak sam se i uzdržavala da ne budem preglasna. Dakle, izuzetno duhovito pre svega, ali kao i svaka prava duhovitost, čini mi se, ima pretpriču, a ona je prilično bolna - prokomentarisala je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!