Aleksandra Prijović objavila pesmu za seriju “Ubice mog oca”

Aleksandra Prijovic

Pevačica Aleksandra Prijović snimila je naslovnu numeru za novu, četvrtu, sezonu serije “Ubice mog oca”

Od kako je najavljeno da se popularna pevačica  Aleksandra Prijović  pojavljuje u novoj sezoni hit serije, svi su nestrpljenjem iščekivali da čuju kako je otpevala naslovnu numeru, a po reakcijama obožavala čini se da je premašila očekivanja.

Kompozicija “Duguješ mi dva života” već na prvo slušanje pobrala je simpatije publike, i ima više od milion pregleda za samo jedan dan.

Aleksandra Prijović o debiju u “Ubicama mog oca”: Imala sam veliku tremu, ali glumci su me divno dočekali

Pevačica  se pojavljuje u ulozi pevačice Mile, nestrpljivo iščekuje emitovanje epizoda i ističe da joj je bila velika čast da igra sa takvim glumačkim veličinama. Međutim, priznaje i da je imala veliku tremu.

Aleksandra i Filip spremaju gala proslavu Aleksandrovog 1. rođendana, ovo su svi detalji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

– Velika je čast i zadovoljstvo kada vas pozovu da igrate sa takvim glumačkim veličinama i to u jednoj veoma ozbiljnoj ulozi za mene. Imala sam veliku tremu kako ću se snaći, ali glumci su me tako divno dočekali i bili uz mene da je sve proteklo savršeno. Sada čekam da se emituje i da čujem reakcije ljudi. Ako mene pitate, zadovoljna sam zaista – rekla je pevačica  nedavno u intervjuu za magazin “Stori”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UBICE MOG OCA (@_ubice.mog.oca_) on

Njen kolega sa seta, Branislav Tomašević  imao samo reči hvale za pevačicu

–Aleksandra je divna partnerka, bez obzira na to što nema glumačkog iskustva, ali je dugo u šou-biznisu. Nije se videlo da dosad nije snimala. Igra moju devojku Milu i niko ne bi mogao da odigra mladu pevačicu bolje od Aleksandre. Ona i peva u seriji, što će se ljudima posebno dopasti – ispričao je on nedavno za Kurir.

Branislav Tomašević o seriji “Ubice mog oca”: Reakcija publike govori da sam odigrao na dobar način

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branislav Tomašević (@banetomasevic) on


Na spomen kritika sa društvenih mreža na račun toga što pevačica glumi u seriji, Trifunović jeimao spreman odgovor:

– To su predrasude. I u pozorištu se dešavalo da Usnija Redžepova igra Koštanu. Mislim da ljudi ne treba tako da reaguju. Ona je talentovana, a mi smo spremni da reagujemo na prvu loptu. Gluma i muzika su povezane profesije – rekao je glumac.

Hellomagazin.rsAndreja Damjanovic/Instagram

Više o temama: