Nikola Rađen ima novu ljubav, ali njegov odnos sa Anom Kokić će mnoge iznenaditi

Nikola Rađen ima novu ljubav, ali njegov odnos sa Anom Kokić će mnoge iznenaditi

Autor: | 23/01/2021

0

Nikola Rađen je, kako prenose domaći mediji, već tri meseca u srećnoj vezi za pevačicom Milicom Ristić. Iako je srećno zaljubljen, Nikola nije zaboravio na svoje ćerke Ninu i Teu, kao ni na svoju bivšu suprugu, pevačicu Anu Kokić.

Iako se odnos Ane Kokić i Nikole Rađena često preispitivao u brojnim medijima, oboje su nekoliko puta isticali da jedno u drugom imaju velikog prijatelja i podršku.

Pročitajte: Ana Kokić - O Nikoli nikada nisam rekla ružnu reč, bez obzira na to šta je bilo između nas

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Kokic (@anakokicmusic)

‒ Moguće je da bivši supružnici ostanu u dobrim odosima i meni je drago ako nas dvoje možemo da damo primer. Da makar jedan par podstaknemo da posle razvoda nastavi prijateljstvo - istakla je Ana u intervjuu za magazin "Gloria" i još jednom podvukla da je njen odnos sa Nikolom prijateljski i da ih duboko povezuju ćerke Tea i Nina.

Iako su često o sebi pročitali brojne napise o sukobu odnos Ane Kokić i Nikole Rađena ostao je nenarušen.

‒ Meni Nikola kaže: „Ne znam kako imaš živaca da se bakćeš s tim.“ Iznervirala sam se jer nikad ni za koga nisam rekla ružnu reč, naročito ne za nekoga ko je otac moje dece, bez obzira na to šta je bilo između nas - istakla je Ana.

Da su pre svega roditelji Tei i Nini, prijatelji, pa tek onda bivši supružnici, Ana i Nikola su još jednom dokazali. Svoje ćerke su obradovali zajedničkim rođendanskim iznenađenjem, a važne dane obeležili su zajedno kao prava porodica.

Pročitajte: Nikola Rađen - Bio sam ponosan kada sam čuo kako me ćerke bodre sa tribina

Instagram story printscreen @nikola_radjen

Iako je Nikola srećno zaljubljen, njegov odnos sa Anom nije narušen. Oni su prijatelji koji jedno za drugo imaju razumevanja i punu podršku, a njegova nova ljubav, Ani uopšte ne predstavlja problem, jer u zdravom odnosu kao što je njihov, za ljubomoru odavno nema mesta.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, ATAImages, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti