Nezgoda u domu pevačice: Ana Kokić traži krivca (video)

Nezgoda u domu pevačice: Ana Kokić traži krivca (video)

Autor: | 25/12/2020

0

Praznična euforija Ane Kokić na kratko je srušena. Naime, pevačica je pre nekoliko dana u svoj dom pustila "duh" praznikak, kako bi obradovala svoje ćerkice, Ninu i Teu. Ipak, dogodilo se nešto što Ana nikako nije očekivala.

Ana Kokić ukrasila je jelku u beličastim i rozim nijansama i uživala je u prazničnoj euforiji u svom domu. Ipak, ne zadugo. Kada se posle brojnih obaveza juče vratila kući, imala je šta da vidi. Praznična euforija Ane Kokić bila je uništena, jelka je ležala oborena na pod, a ukrasni lampijoni razbili su se u paramparčad. Šteta je u njenom odsustvu bila načinjena.

Pročitajte: Još jedna u nizu promena - Novi izgled Ane Kokić oduzima dah (foto)

Ana je ovu nezgodu u svom domu zabeležila i podelila sa svojim pratiocima na "Instagramu", a onda je otkrila i ko je kriv. Naime, ovu štetu napravili su ljubimci Ane Kokić, preslatki pas i mačka, koji su se verovatno zaigrali dok je njihova vlasnica bila odsutna.

 

Ana se na "Instagramu" našalila na račun svojih ljubimaca, a onda strpljivo ponovo okitila jelku, kako njene devojčice ne bi propustile ni tren prazničnog uzbuđenja.

Pročitajte: Ana Kokić - O Nikoli nikada nisam rekla ružnu reč, bez obzira na to šta je bilo između nas

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti