Ljubav nije preživela emotivnu distancu: Raskinuli Milena Radulović i Radovan Vujović

Ljubav nije preživela emotivnu distancu: Raskinuli Milena Radulović i Radovan Vujović

Autor: | 01/07/2020

0

Milena Radulović, glumica, koja je pet godina bila u vezi sa kolegom Radovanom Vujovićem, stavila je tačku na ovu priču.

Naime, pošto se proslavila u filmu „Balkanska međa“, glumica se odselila u Rusiju, gde trenutno živi i radi. Par je verovao da je njihova ljubav jaka i da će uspešno prebroditi distancu.

Pročitajte: Milena Radulović - Temperamentniji smo od Rusa, nedostaju im markantni i visoki momci!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic) on Jul 16, 2019 at 10:53am PDT


‒ Milena je oformljena glumica i trenutno snima film u Rusiji, a ima posla i kod nas. Drago mi je što ostvaruje internacionalnu karijeru. Jedno drugo savetujemo i saradnici smo jednako kao što smo partneri. U svakom slučaju, posao ne utiče na našu vezu ‒ rekao je Radovan Vujović za „Story“.

Milena Radulović stavila je tačku na ljubav dugu pet godina

Iako su bili sigurni da će ljubav pobediti sve, glumica je odlučila da je vreme za nove početke, bar kada je o emocijama reč. S obzirom na to da je njihova ljubav bila jaka i da je par delio brojna zajednička interesovanja, kao i prijatelje, glumica je rekla da su njih dvoje i posle raskida ostali u dobrim odnosima, prenosi magazin „Story“.

Par je rešio da javnosti ne dozvoli da se meša u njihov raskid koji je ionako bolna tema, pa nije jasno da li je povod za raskid distanca ili činjenica da su ipak karakterno veoma različiti.

Pročitajte: Radovan Vujović - Zdrav emotivni odnos gradi se tolerancijom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic) on Jan 22, 2020 at 12:40pm PST


Milena i Radovan nikada se javno nisu eksponirali, ali su na svojim „Instagram“ profilima delili fotke na kojima su razmenjivali nežnosti. Radovan je čak jednom prilikom prokomentarisao kako njih dvoje nisu par željan medijske pažnje.

‒ Nema šanse da se slikamo za novine jer nismo od onih parova koji će svoju ljubav i intimu deliti sa drugima. To treba da bude samo naša stvar i da nikog drugog ne zanima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic) on Jul 9, 2019 at 12:31am PDT


Upravo u tom maniru prošao je i njihov raskid, bez iznošenja detalja i medijske drame.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram