Jelena Đoković: Klince sam toliko dobro ošišala da će Novak radije postati pećinski čovek

Jelena Đoković: Klince sam toliko dobro ošišala da će Novak radije postati pećinski čovek

Autor: | 18/04/2020

0

Mere bezbednosti uvedene usled koronavirusa nagnale su nas da ovladamo brojnim veštinama. Između ostalih, ne rade ni frizerski ni kozmetički saloni, pa svi oni koji su navikli da ih sređuju znalci, sada moraju sami da zavrnu rukave.

Farbanje, šišanje, manikir, sve je postala deo redovnih kućnih aktivnosti, a i supruga našeg najboljeg tenisera latila se frizerskih makaza.

Jelena Đoković je šišala sina Stefana i ćerku Taru i otkrila da je posle njenog rada, Novak radije odabrao da bude neošišan, sve dok ne  prođe izolacija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Apr 18, 2020 at 5:16am PDT

–   Postala sam i frizer za vreme ovog karantina. Kose rastu, upadaju u oči... mora nešto da se preduzme. Klince sam toliko dobro ošišala da je muž odlučio da će pre da postane pećinski čovek nego da sedne u stolicu da ga sredim. Nema veze, toliko novih veština učimo tokom ove izolacije. Jedan veliki pozdrav za sve frizere koji uspešno obavljaju svoj posao dok se mali radoznalci vrpolje i žale u stolici! E to je umetnost! Deca i kučići su najzahvalniji, ne žale se uopšte, samo nastave da se igraju. Mada sam ih po tri sata šišala, mukice –  napisala je Jelena.

Novak Đoković već šest nedelja nije napustio izolaciju sa svojom porodicom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Apr 12, 2020 at 12:32pm PDT

Jelena i Novak poštuju mere izolacije i, kao i svi roditelji, u posebnoj su vrsti izazova jer najmlađima nije jednostavno objasniti zašto moraju da ostanu kod kuće.  Jelena je u uključenju uživo  na Instagramu govorila o načinima kojima deci ispunjava vreme i učenje čini zanimljivim.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 27. Јан 2019. у 2:03 PST

– Ja jako volim priče, i sama tako učim dosta. Gledamo da, nakon svake pročitanje knjige, nađemo neku primenu toga sto smo pročitali. Ja sam pokupovala gomilu knjiga na engleskom i prevodila sam ih na srpski, jer sa Stefanom pričam samo na srpskom, pre kada smo imali dadilje one su pričale na engleskom i tako je on učio i to kao drugi jezik. Ali mi u kući pričamo na srpskom – rekla je na početku Jelena  i otkrila sa kojim se  izazovima susreće.

Pročitajte i: Jelena Đoković - Nepopularne veštine roditeljstva uslov za dečiju rutinu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 6. Мар 2019. у 9:01 PST

Pročitajte i: Jelena Đoković-Još me čeka dug put učenja o poštovanju i prihvatanju

– Ja sam kao i svaka mama primetila da posle izvesnog vremena ni taj sistem ne pali, da moramo da nađemo druge načine da animiramo decu. Stefan me do skoro nije pitao za TV ili za Ajped, a to recimo sada dosta traži. Imam problem sa tim, odolevam i ne odolevam, u nekim trenucima popustim. Pre neki dan sam popustila i gledali smo film "Doktor Dulitl", to sam izabrala jer sam smatrala da će to i njima biti zanimljivo. Iz tog filma smo takođe izvukli pouku da strah i neznanje dovode do odluka da nešto napadnemo i želimo da odgurnemo, iz scene kada jedan doktor napada drugog u filmu – ispričala je Jelena, i otkrila da njenoj ćerki ne prijaju putovanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 15. Апр 2020. у 6:22 PDT

Pročitajte i: Jelena Đoković pokazala kako uživaju Stefan i Tara (foto)

– Imam problem sa Tarom, kada putujemo, menjamo rutine, krevete, vremenske zone, to deci ne pada baš najbolje. Da bi deca znala koja je njihova rutina, potrebno je da znamo neke veštine roditeljstva koje možda nisu popularne. Sada je stresno vreme, vreme karantina, dosta dece oseća stres svojih roditelja. Evo konkretno moja ćerka, ja sam juče od tri do šest ujutru radila neke tehnike kako da joj pomognem da zaspi. Neispavanost je veliki problem, ali postoje veštine kako da pomognemo deci da što bolje zaspe i da i mi i oni budemo odmorni i da iskoristimo dan za lepe aktivnosti –  istakla je Jelena.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Slične Vesti