Bogdana Ražnatović ne želi dadilju: Malog Željka će čuvati osoba kojoj najviše veruje

Bogdana Ražnatović ne želi dadilju: Malog Željka će čuvati osoba kojoj najviše veruje

04/02/2020

0

Bogdana Ražnatović kaže da dadilje ne dolaze u obzir

Mesec maj će za porodicu Ražnatović biti najsrećniji u ovoj godini. Tada će Veljko i njegova supruga Bogdana  Ražnatović postati roditelji, a kako je već otkriveno, dobiće dečaka, kome će dati ime Željko, po Veljkovom pokojnom ocu. Dolazak prinove u porodicu svi željno iščekuju,a čini se ponajviše Veljkova mama Svetlana Ceca Ražnatović, koja jedva čeka da joj se rodi unuk Željko. Ona je Bogdani najveća podrška, a pošto se odlično slažu, snajka insistira da se sa Cecom dogovori oko svega u vezi sa bebom.

– Ceca je već angažovala za Bogdanu nutricioniste i kuvare kojima veruje i koji za nju rade godinama kako bi porođaj prošao lako, međutim, Bogdana insistira da joj Ceca bude glavna podrška i oko svega ostalog – kaže izvor za Skandal.

– Snajka je izrazila želju da se sa Cecom sve dogovori i da se ona pita za sve. Bogdana je čak i naglasila da ne želi dadilju. Rekla je Veljku: "Ma kakva dadilja, pa ja u Cecu imam najviše poverenja, a tu su mi i Lidija i Anastasija. Nema potrebe da nam dete neko drugi uspavljuje i presvlači ako mi nismo tu, kad imamo njih. Pa Ceca je odgajila tebe i Tašu. Lidija ima četvoro dece i šta sad pored njih dve da plaćam dadilje, ne dolazi u obzir. Uz sve vas i moje sestre i majku, ja sam srećna žena – prepričava izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Oct 16, 2019 at 3:10am PDT

 Ceca sprema poseban poklon za unuka -unikatnu kolevku, koja se izrađuje po posebnim merama, anatomskim pravilima i materijalima koji brinu o zdravlju bebe. Ova vest neizmerno je obradovala kako Veljka tako i Bogdanu, koji su oduševljeni poklonom koji stiže za nekoliko meseci.

Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka te mu i sama crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napravio finalnu verziju. Sve je to trajalo danima jer Ceca zbog obaveza nije mogla da napusti Srbiju kako bi se lično videla sa dizajnerima

Ceca Ražnatović: Dobiću snajku kakva se samo poželeti može! (video)

 

Ceca od samog početka nije skrivala da je oduševljena Bogdanom, i isticala je da je njenim dolaskom u kuću dobila drugu ćerku.

– Bilo je to jedno prijatno i lepo iznenađenje za obe porodice, svi smo srećni i radujemo se, samo neka je beba živa i zdrava i moja deca da su živa i zdrava, to je jedino bitno. Dobiću snajku kakva se samo poželeti može, potpuno se uklopila sa našom porodicom, oni su sjajni ljudi, ona je iz jedne domaćinske kuće, svi smo srećni, svi smo zadovoljni, to je najbitnije – iskrena je bila pevačica u razgovoru za "Pink", pred Veljkovo i Bogdanino venčanje.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Ata/Instagram