Olivija Njutn Džon u četvrtom stadijumu raka: Ne želim da znam koliko mi je još života ostalo! (video)

Olivija Njutn Džon u četvrtom stadijumu raka: Ne želim da znam koliko mi je još života ostalo! (video)

Autor: | 07/08/2019

0

Glumica Olivija Njutn Džon, koja je obeležila jednu epohu i svojom ulogom u "Briljantinu", ovih dana se u svojoj 70. godini nakon skoro dve decenije hvatanja u koštac sa bolešću, ponovo nalazi na ivici, ne znajući koliko joj je još vremena preostalo.

Holivudska glumica je prošle godine rekla kako se protiv raka dojke bori po treći put. Ali, izgleda kako nakon skoro dve decenije gubi bitku s opakom bolesti.

Gostujući u emisiji “60 minuta” otkrila je da ne zna koliko će još dugo živeti, jer je šansa za izlečenje raka koji je u četvrtoj fazi vrlo mala.

- Kad saznate da imate rak ili neku drugu zastrašujuću bolest, odjednom dobijete vremensko ograničenje. Ako odlučite da verujete statistikama, one će se obistiniti. Ako vam neko kaže da imate još samo šest meseci života, vrlo je verovatno da će tako i biti, upravo zato što ste poverovali u to - rekla je.

Olivia je odlučila da je za njeno psihičko zdravlje najbolje da joj doktori ne kažu koliko će još dugo da živi, a svu svoju energiju ulaže u istraživanje raka, piše Mirror.

Počela je da prodaje svoju imovinu, uključujući kožnu jaknu i pantalone koje je nosila u “Briljantinu” kako bi skupila novac za istraživanje tretmana kanabisom protiv raka dojke.

Glumica i sama koristi kanabis uzgojen u njenom domu u Kaliforniji, kako bi sebi olakšala tegobe uzrokovane teškom bolesti.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti