Svi bruje o vezi Zorane i Damira, a evo šta bosanski teniser kaže na to

Svi bruje o vezi Zorane i Damira, a evo šta bosanski teniser kaže na to

19/06/2019

0


Domaći mediji nedeljama bruje o romansi bosanskog tenisera Damira Džumhura i  blogerke Zorane Jovanović, ali ni jedno ni drugo nisu želeli ovu priču da potvrde. Oni su se trudili na sve načine da ih niko ne uslika zajedno, ali sada su sve maske pale kada su se zajedno pojavili na svadbenom veselju.

Kako Blic saznaje, za njihovu vezu znali su samo najbliži jer su oboje želeli da budu sigurni da će njihova ljubav trajati da bi je ozvaničili u javnosti.

– Romansa između Zorane i Damira počela je pre nekoliko meseci kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Poznato je da Damir voli poznate devojke, a da je Zorana slaba na sportiste, pa su se lako dogodile simpatije. Njih dvoje su se u početku čuli, dopisivali i družili, a onda su uplovili u ljubavnu romansu. Međutim, pošto su oboje bili svesni da će njihova veza da izazove veliku pažnju medija i da će da probudi interesovanje novinara rešili su da se ne pojavljuju zajedno i da ne govore za medije o njhovoj vezi. Takođe, oboje su hteli da puste da prođe neko vremena kako bi bili sigurni u odnos i u osećanja, a kada se to desilo, onda su rešili da se više ne kriju. Mislili su da je zgodna prilika da na svadbi bosanskog fudbalera se pojave zajedno, što su i uradili. Na svadbi su bili lepo raspoloženi i delovali su veoma zaljubljeno, nisu se razdvajali jedno od drugog, a Damir je Zoranu upoznao sa svim prijateljima koji su se zatekli na slavlju – navodi za “Blic” izvor blizak paru i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kladionica Sport Plus (@kladionica_sport_plus) on Apr 13, 2019 at 6:59am PDT


– S obzirom na to da je Damir često u društvu raznih lepotica sa kojima lako može da pređe granicu prijateljstva, Zorana je smatrala da je dobar potez da ozvaniče vezu kako bi ga zaštitila od nasrtljivih devojaka. U svakom slučaju, srećni su i uživaju. Zorana svaki slobodan trenutak koristi da otputuje u Bosnu, a često su zajedno na raznim putovanjima bez kojih Jovanovićeva ne može. Sa druge strane, i Džumhur, kada mu to obaveze dozvole, često dolazi u Beograd.

– Poslednjih godinu dana ne pričam o privatnom životu – rekao je teniser za Blic, ali nije demantovao da je u vezi za Zoranom i dodao:

– Svašta se piše u poslednje vreme i zbog toga ne bih da komentarišem. Ne bih zaista.

Podsećamo, Zorana je pre Damira bila u dvogodišnjoj ljubavnoj vezi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, koju su prekinuli prošlog leta. Sa druge srane, Damir je bio šest meseci sa bosanskom pevačicom Rialdom Karahasanović, sa kojom je raskinuo pre odlaska na nedavno održani Rolan Garos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Jun 15, 2019 at 9:21am PDT


Ljubav planula i na Instagramu

Varnice između Zorane i Damira svenule su i na društvenim mrežama, gde su pre nekoliko meseci postali prijatelji. Svi su primetili da Zorana lajkuje fotografije Džumhura, iako se tada pisalo da je u vezi sa jednim bosanskim biznismenom. Očigledno da su blogerka i teniser komunikaciju sa društvenih mreža prebacili na lični kontkat, nakon čega se rodila ljubav

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti