Nina Janković: Velika promena zbog sina Vukašina

Nina Janković: Velika promena zbog sina Vukašina

Autor: | 17/12/2018

0

Zvezda serije “Ubice mog oca” Nina Janković i njen suprug, bankar Mateja Dičić, odlučili su da prodaju stan u kojem žive već nekoliko godina na periferiji Beograda, u naselju Banovo Brdo.


Par želi da od novca od prodaje stana kupi nekretninu u užem centru Beograda. Njihova namera je da se presele pre nego što sina Vukašina upišu u vrtić, da ga posle ne bi prebacivali i primoravali na dodatno privikavanje na nove vršnjake.

- Nina i Mateja su se navikli na Banovo brdo, gde su prvo živeli u manjem stanu, a kasnije su se u istom kraju grada preselili u veći stan. Nina je iz Šapca, a po dolasku u Beograd na studije, sa dve cimerke takođe je stanovala na brdu. Ove godine Nina i Mateja su postali roditelji. Iz više razloga žele da se približe strogom centru odakle su im dostupnija i sva pozorišta, prijatelji sa kojima obožavaju da se viđaju i Matejina familija. Traže da kupe veći stan nego što je ovaj koji imaju trenutno, da bude komforniji prostor za dete, ali i za Nininu mamu koja dolazi iz Šapca da pripomogne ćerki i zetu oko naslednika, jer kad Nina snima, to ume da potraje i do kasno u noć, a Mateja kao visokopozicionirana osoba u banci takođe često ostaje duže na poslu nego što je standardno radno vreme - kaže za “Blic” jedan od drugara talentovane glumice.

Međutim, Nina Janković nije želela otvoreno da kaže šta ih je navelo da prodaju stan i da već nekoliko meseci tragaju za adekvatnim stanom.

- Čuvam bebu, ne znam šta bih rekla pametno na tu temu i pozdravljam vas - rekla je Nina za “TV magazin”.

 

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram/Nina Jankovic
Tagovi: nina janković