Ognjen Amidžić: Ponosan sam na sina Matiju

Ognjen Amidžić: Ponosan sam na sina Matiju

Autor: | 13/11/2018

0


Popularni voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić otkriva je koja je tajna njegovog braka, priča o sinu Matiji i koga bi voleo da ugosti u “Amidži šou”, a do sada nije imao priliku.

Amiđžić je u srećnom braku sa top modelom Danijelom Dimitrovskom već šest godina i imaju sina Matiju. Poznati par godinama uspešno izbegava skandale i uživa u ljubavi, a voditelj tvrdi da je jedina tajna u razgovoru.

– Poenta je da o svemu pričaš. Bukvalno o svemu, i kad valja i kad ne valja. Što na umu to na drumu, i to je to – ističe Amidžić i dodaje da je pored skladnog braka najviše ponosan na sina Matiju:


– Realno, najviše sam ponosan na svoje dete, na Matiju. Što ima sad pet godina i što je zdrav i normalan, hvala bogu. Pokazuje znake visoke inteligencije, deluje mi da je dobro dete. Sad bez zezanja, malo se šalim, ali stvarno mi deluje da je dobro dete, nadam se da to neću upropastiti do puberteta –
kaže Ognjen za “TV Magazin”.

Kako se i Danijela i Ognjen bave javnim poslom, nije isključeno da bi i sin mogao da krene njihovim stopama.

– Mislim da nema problem, voli da privlači pažnju. Voli da glumata, ima tu energiju, nema frku od novog prostora, lako se uklapa. Evo sad je bio na ekskurziji sa vrtićem tri dana, mislim da se nas nije ni setio, samostalan je, uklapa se i mislim da bi mogao to da radi. Ali videćemo – ističe ponosni tata.


Autor emisije “Amidži šou” već 11. sezonu uspeva da zainteresuje auditorijum i njegova emisija važi za jednu od najgledanijih. Voditelj otkriva da nije uvek lako biti inovativan i zaintrigirati gledaoce.

– Teško je da ostanem inovativan, ali ako je okej ekipa, ako su oko tebe ljudi koji te razumeju, ako si napaljen na posao, uvek se nešto izmisli. Ti nešto vidiš, čuješ, nešto ti predloži ekipa. Najbitnija stvar je da budeš inspirisan – ističe Amidžić i otkriva da li je bilo slučajeva da mu je neki gost nešto zamerio u emisiji:

– Bilo je situacija, nikad tokom emisije, verovatno posle. Ali sve su to neke sitinice koje su se dešavale, poput “Jao brate, nije možda trebalo da staviš tu fotku, to da kažeš ili da pitaš”. Ali sve se to sanira, nije bilo problema da se više nikad ne vidimo.

Ognjen ne krije da su pojedine ličnosti odbile da gostuju u njegovoj emisiji.

– Bilo je slučajeva nekih odbijanja, ali to je bilo zbog nekih sporova i možda nekih neraščišćenih računa koji su se dešavali i koji se ne tiču, naravno, mene – kaže Amidžić i otkriva koga bi voleo da ugosti, a do sada nije imao priliku:

– Voleo bih da ugostim nekog od fudbalera koje nisam imao prilike do sada. Neke od ovih koji igraju u stranim klubovima i koji su uspeli napolju, koji su meni zanimljivi kao likovi. Mimo Kolarova, koji mi je bio gost, to su u ovom trenutku Nemanja Matić, Luka Milivojević, Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović. Na primer, njih nisam ugostio, a pričam o nekim realnim gostovanjima.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Mirko Tabašević/Instagram