Ekskluzivno za "Hello!" Jelena i Dejan Tomašević: Kako smo pobedili neizlečivu bolest

Ekskluzivno za "Hello!" Jelena i Dejan Tomašević: Kako smo pobedili neizlečivu bolest

10/06/2017

0
Emotivna priča Dejana i Jelene Tomašević počela je pre dve decenije. Za to vreme, sa troje dece, Manjom, Miom i Matijom, kao i Jeleninim sinom iz prethodnog braka Marinkom, bračni par se susreo sa različitim izazovima.
Snagom ljubavi, poštovanjem i istrajnošću uspeli su da prevaziđu sve poteškoće koje iz ove perspektive izgledaju kao vredne lekcije. Poslednjih meseci nalaze se pred još jednim izazovom, novom životnom etapom u kojoj se u ulozi centralnog igrača porodičnog tima, ovoga puta našla Jelena. Uz bezrezervnu podršku supruga, kao i ostatka porodice, pre nekoliko godina, uspela je da, zahvaljujući znanju iz oblasti prirodne medicine, koje je samoinicijativno usvajala, prvo na internetu, a zatim na fakultetu prebrodi ozbiljne zdravstvene probleme.

- Posle četvrtog porođaja počela sam da se osećam čudno, gubila sam snagu i stalno sam bila umorna. U jednom trenutku imala sam više od 20 kilograma viška iako sam trošila mnogo više energije nego što sam unosila kalorija - rekla je Jelena ekskluzivno za naš magazin i dodala.

- Obilazila sam doktore u sve tri države u kojima smo živeli, Španiji, Grčkoj i Srbiji, i svi su mi saopštili istu dijagnozu - deset od 11 simptoma lupusa, autoimune bolesti za koju zvanično nema lek. Ja to nisam mogla da prihvatim i počela sam da istržaujem u literaturi vezanoj za oboljenje. Tako sam došla do takozvane zdrave hrane. Posvetila sam se tome i rezltati su se polako pokazivali. Prestala sam da jedem meso i gotovo potpuno izbacila životinjske proizvode. Uspela sam da potpuno oporavim organizam i da izlečim lupus, koji je zvanično neizlečiv.

Ostatak intrigantnog intervjua pronađite u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji do 15. juna

Hellomagazin/Marija Milenković Hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti