Nina i Branislav Lečić: Sin Lav nas svakodnevno iznenađuje

Nina i Branislav Lečić: Sin Lav nas svakodnevno iznenađuje

Autor: | 05/11/2013

0

Voditeljka Nina Radulović-Lečić i njen suprug Branislav Lečić proslavili su treću godišnjicu braka, ovog puta radno. Budući da su uspešni glumac i njegova supruga zajedno pokrenuli ozbiljan poslovni projekat, edukativni centar "Lekart", čiji je slogan da nikada nije kasno da spoznate sebe, u kome će supružnici biti i predavači, oboje su bili posvećeni završnim pripremama. Tokom tri godine bračnog života priznaju da su spoznali prvenstveno sebe, a potom i jedno drugo.
- Naša škola je fokusirana na to da umetnost bude lek i da nas učini boljim osobama, da budemo svoji i srećni - na početku razgovora za "Hello!" kaže Branislav Lečić.
- Mislim da je dobro kada ljudi sebe otkriju kroz brak. Leka stalno otkriva sebe, a ja mislim da on pored sebe ima osobu koja je iskrena u analizi njegovih postupaka i ličnosti, pa isto takvo ophođenje očekujem od njega. Skinuli smo sve maske i mnogo razgovaramo, bez zadrške. Stalno otkrivamo sebe i ne sputavamo jedno drugo u onome što želimo i osećamo - iskrena je Nina.
Iako je razlika u godinama između dvadesetsedmogodišnje voditeljke i slavnog glumca gotovo tri decenije, funkcionišu besprekorno. Kruna njihove ljubavi je trogodišnji Lav, koji je im je uvek na prvom mestu.
- Iako smo imali velike planove i želju da otputujemo negde zajedno i tako proslavimo godišnjicu braka, shvatili smo da moramo da ostanemo u Beogradu i privedemo kraju pripreme za otvaranje edukativnog centra. To nas je potpuno zaokupilo tako da smo godišnjicu braka dočekali u kancelariji. Posle toga otišli smo da jedno drugome kupimo neki lep znak pažnje, po kome ćemo pamtiti taj dan. Nismo klasično obeležili godišnjicu - kaže uvek nasmejana Nina.
- Suprug me je iznenadio divnim nakitom i jednom pesmom koju mi je napisao i nada se da ću ja tu pesmu otpevati. Za sada imamo tekst koji mi je Leka posvetio, a on traži nekoga ko će uraditi muziku i aranžman. Volela bih da mi ova pesma otvori možda put za profesionalno bavljenje pevanjem. Da bi bilo tako, pesma mora da ima težinu i značenje za nas konkretno, a onda će valjda to i drugi doživeti na pravi način.
Glumca njegova mlada supruga svakodnevno iznenađuje bez obzira da li ima konkretan povod.
- Moja supruga me je pre svega iznenadila svojim angažmanom na formiranju edukativnog centra "Lekart". Ideja da se osnuje škola, koja će hraniti našu dušu, bila je toliko inspirativna da je zapravo moja supruga meni podarila to što se angažovala da škola zaživi - kaže Lečić.
- Zapravo Leka hoće da kaže da mi oprašta što mu nisam kupila ništa konkretno - šaljivo dodaje Nina.
Branislav nastavlja:
- Šalu na stranu, Nina je takva da često ode u kupovinu i vrati se sa stvarima koje su namenjene isključivo meni. Nije od onih žena koje kupuju samo sebi, već je na dva načina posebna. Prvi je da sam otkrio da ima tu strast da može da razmišlja mojoj glavom i da ujedini ono što ona želi i moj osećaj za lepo i to me je fasciniralo. A druga stvar je da kada kupuje za sebe ona za zapanjujuće malo para pronađe stvari koje deluju daleko skuplje nego što zaista koštaju.
- To je strast kojoj nikako da odolim. Poslednjih godinu dana kupila sam sam mu više od petnaest poklona. Mislim da je vrednije poklanjanje pažnje, čak i kroz naše poslovne uspehe i planove. Mislim da nas je to što smo zajedno krenuli u posao potpuno zbližilo na jedan nov način, a ova godišnjica braka je zaista simbolična jer broj tri je srećan - kaže Nina.
Branislav ne želi da mistifikuje svoj brak već otvoreno kaže da je sve slađe kada se razmirice prevaziđu.
- Ja sam čovek koji ne voli da se folira i ne volim sliku o tome da je brak do te mere idealan, a pogotovo naš, da kad ga posmatraš sa strane, stičeš utisak da je sve savršeno. Nije tačno. Brak je živa stvar i svakodnevna borba, ali treba učiniti da ta borba bude uzbudljiva i lepa, da bude topla. Postoje i trenuci nezadovoljstva kada se posvađamo i kada smo napeti, ali kada ima ljubavi, sve se prevaziđe i to prevazilaženje uvek rodi neki novi kvalitet u našem odnosu - iskren je glumac.
Njegova supruga dodaje:
- Mi se ne inatimo i to nas izdvaja. Kada smo u pravu i kada nismo, uvek osluškujemo šta onaj drugi oseća i misli. Stalan trud partnera ključ je uspešnog braka jer to nije samo emotivni odnos, to je projekat. Tako i kada se posvađamo i kada smo srećni, imamo osećaj jedno za drugo.
Oboje imaju osećaj za svaku potrebu njihovog sina Lava, čije želje pažljivo osluškuju.
- Lav nas svakodnevno iznenađuje - kaže Nina
- Za svoj uzrast veoma je napredan i razuman. Sa njim može čovek da se dogovori. Lav će iz početka projektovati svoju želju, na primer, kada mu roditelji nedostaju. Mi radimo i onda često doživljavamo lomljenje srca pred izlazak iz kuće. Kada nam sin kaže da želi da ostanemo sa njim, to nam jako teško pada. Ponekad mi dođe da zaboravim na sve obaveze i da čitav dan budem sa njim - iskren je Lečić.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Foto: Janko Petković
Mesto fotografisanja: Restoran "Jimmy woo", Strahinjića Bana 47, tel. 064 / 01 - 333 - 00

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti