Sa njima je ljubav nemoguća misija: Horoskopski znaci koji nemaju potencijal za ozbiljnu vezu

Iako dečka ne bi trebalo da tražite prema horoskopskom znaku, nije loše da znate kome zvezde baš i nisu naklonjene kada su u pitanju ljubavne veze.

Naravno, i ovde postoje izuzeci, ali muškarci rođeni u ova četiri horoskopska znaka najčešće baš i nisu materijal za ozbiljniju vezu.

Ovan

Ako vam je uredu da se viđate samo kada njemu to odgovara i budete ona koja će sama planirati sve vaše zajedničke izlaske i prilagođavate se njegovom rasporedu, onda je Ovan sjajan dečko za vas.

Ne odustaju i kad nisu u pravu: Tri najtvrdoglavija horoskopska znaka

Bik

Bikovi se u vezi ponašaju kao da vam čine uslugu što svoje vreme troše na vas, a obožavaju da se žale na svoje partnere pred drugima.

Jupiter u Strelcu donosi bolje dane, a evo koji će znakovi to najviše osetiti

Blizanci

Blizanci očekuju da se oko njih svi trude, a trud nagrađuju minimalnim znacima pažnje koji bi trebalo da budu budu sasvim uobičajeni. Muškarac u ovom znaku vam nikad prvi neće reći da vas voli, a kada vi to uradite, verovatno će vam odgovoriti – hvala!

Sa njima nema romatike: Znakovi zodijaka kojima je posao važniji od ljubavi

Rak

Iako su Rakovi na glasu kao osećajni, najčešće misle samo na svoja osećanja. Očekuju da ih tetošete i obasipate komplimentima, a retko uzvraćaju istom merom.

Hellomagazin.rsIndex.hrGuliver/Thinkstock

Više o temama: