Stvari koje muškarci smatraju potpuno neatraktivnim na ženama

Muškarci, prihvatale mi to ili ne, definitivno su vizuelna bića. Oni sve vide, sve zapaze, ali nekada ne žele da komenatrišu 

Čini se da ni same ponekad ne možemo da shvatimo šta je to što muškarci smatraju atraktivnim kod jedne žene, jer nerertko pred njenom energijom pobijaju sve stavove.

Međutim, ovoga puta pred vama je spisak stvari koje muškarci definitivno ne vole da vide kod svojih lepših polovima. A čitava lista temelji se na čuvenom pravilu “ničega previše”.

Oprez sa frizurama

Svaki muškarac obožava da vidi ženu sa sređenom kosom. To ne znači da od ranog jutra na svojoj glavi treba da nosite frizuru kao za maturkso veče ili svadbu, ali je potrebno da ona bude uredna.

Muškarci nikako ne vole volumenske frizure i puno hair aksesoara, oni su uvek više za jednostavno stilizovanu, svilenkastu kosu, piše cosmopolitan.rs.

Frizure koje će biti apsolutni hit u 2020. godini (foto)

muškarci

Šminka – manje je više

Naše jače polovine ne vole previše šminke. Razlog za to je jednostavan, jer smatraju da je žena najlepša prirodna, a da je mnogo make up-a čini da izgleda neuredno.

Širi bokovi, zdrava kosa: Evo šta još muškarci obožavaju kod žena

muškarci

Lična higijena na prvom mestu

Bez obzira koliko dobro da ste stilizovane i obučene, sve će pasti u vodu, ukoliko ne vodite računa o ličnoj higijeni.

Prema muškom mišljenju, nedopustivo je da jedna žena ima lošu higijenu. Žena ne sme da ima loš zadah, da miriše loše i izgleda neuredno. Zato neka lična nega uvek bude na prvom mestu u odnosu na mnogo šminke.

Obratite pažnju na ponašanje, naročito u društvu

Svako voli da pored sebe ima nasmejanu, duhovitu i zabavnu devojku. Muškarci vole kada su žene u društvu razgovorne, ali nikako ne vole ako su one previše glasne. To naročito važi ako je ta žena nova u društvu. Ona odmah odaje utisak napadne, naporne i teške osobe, što muški pol odmah odbija.

Zato, naučite da je sve u pravoj meri, a naročito vaše ponašanje.

Kako loš odabir frizure može učiniti da izgledate starije

muškarci

Manje parfema je pun pogodak

Lična higijena – da, svakako! Ali, previše parfema –  ne, nikako!

Poznato je da se većina žena kupa u parfemima, a opet muškarcima su takve pripadnice lepšeg pola veoma teške i odbojne.  Oni vole umerenost i za njih je suptilnost prava mera svega.

Kad je šminka neprijatelj: Ovo su greške zbog kojih izgledate starije i umorno

muškarci

I na kraju može se zaključiti samo jedno: da biste svom partneru bile lepe ne morate da naglasite svaki segment svoje lepote. Dovoljno je da lepotu suptilno nagovestite i date svojoj harizmi prednost nad svim ostalim kvalitetima.

Ako imate pravu meru u svemu, vi ste svom partneru najlepša žena na svetu.

Godišnji horoskop za 2020. godinu: Ko će promeniti posao, a ko sresti ljubav svog života?

muškarci

hellomagazin.rsguliver/getty, instagram

Više o temama: