Predstava “Zbogom stresu”: Kako “rešiti”probleme uz pomoć životnih trenera

Pod stresom ste? Kako izlazite na kraj sa tim? Jeste li pomislili da možete rešiti sve probleme uz pomoć popularnih životnih trenera? Ona jeste.

U želji da bude kao one uvek srećne žene sa društvenih mreža, i reši sve tipične probleme, odlučna je da to postigne uz pomoć životnih trenera. Na koga će sve naleteti, čemu će je oni učiti i ko kome može da pomogne?

Hoće li postati jedna od zadovoljnih korisnika ili pronaći svoju antistresnu terapiju?

Lagana i komična priča o našoj svakodnevici i onome šta i zašto želimo. Ali i o ljudima koji žele da iskoriste trenutak i popularnost oblasti ličnog razvoja, i proglašavaju se lajf koučevima verujući da su sposobni i da je to jednostavno.

Ženu pod stresom igra Nataša Aksentijević, a lajf koučeve i supruga Žarko Stepanov. Za ovu pozorišnu komediju tekst je napisala Željka Zebić a komad je režirao Milorad Milinković.

Predstava je nastala u saradnji produkcije Walter media i Centra za kulturu Vlada Divljan.

Pozorišna komedija “Zbogom stresu” igraće se na ovoj i drugim scenama kako u Beogradu tako i celoj Srbiji, a želja ekipe koja je radi da nastupaju i u regionu, s obzirom da je tema aktuelna, globalno popularna i privlačna sve većem broju ljudi.

Hellomagazin.rsPromo

Više o temama: