Poznata lica na jednom mestu: Šta je to u Knez Mihailovoj privuklo mnoge javne ličnosti Srbije?

S obzirom na to da brz način života sve više ostavlja traga i na naš organizam, važno je da maksimalno povedemo računa o svom zdravlju i eliminišemo što više štetnih uticaja.

Ovo su prepoznale i brojne ličnosti iz domaćeg života, koje su se pojavile na otvaranju prve “Glo” radnje u Beogradu, u Knez Mihailovoj ulici 5.


Da bi probali novi uređaj koji zagreva, a ne sagoreva duvan, između ostalih su došli i Nataša i Kristina Bekvalac, Biljana Tipsarević, Boško Jakovljević, Ivan Ivanović.

Potrošačima koji su zainteresovani da probaju nove, potencijalno manje štetne alternative pušenju u ovom objektu u samom srcu prestonice, na raspolaganju će biti dve serije glo uređaja, ekskluzivna ponuda uređaja u crnoj i sivoj boji iz serije 2.0, kao i prateći aksesoari.

U novootvorenoj radnji potrošači će saznati sve o ključnim prednostima uređaja, kao što je jednostavnost i lakoća upotrebe – pali se na samo jedan klik, dok jedno punjenje baterije omogućava čak 30 uzastopnih korišćenja. Sa druge strane, nepostojanje duvanskog dima značajno smanjuje količinu neprijatnog mirisa na koži, kosi, odeći korisnika, kao i u zatvorenim prostorima u kojima se proizvod koristi.

 

 

Hellomagazin.rs

Više o temama: