Sanja Marinković ispunila želju mnogim ženama: Vežbe uz koje ćete izgledati zategnuto i fit (video)

Sanja Marinković nedavno je za Hello! ispričala kako svaki dan započinje treningom, a to praktikuje čak i kada je na odmoru.

–  Jutro počinje treningom, a vrlo sam aktivna i u ostatku dana. Redovno odlazim na masaže, meditiram, radim jogu, družim se sa prijateljima, uživam sa porodicom i volim da pored sebe imam nekog ko će da me čuva i pazi. Ne brojim kalorije ni sebi ni drugima, ali sam veoma disciplinovana – rekla je Sanja.

Kako su mnoge žene oduševljene njenom linijom, sve ih zanima i koje su to vežbe uz pomoć kojih Sanja izgleda tako sjajno.

Voditeljka je odlučila da pomogne brojnim damama da i one budu fit, pa je na svom Instagramu pokazala set vežbi koje njenom telu i te kako prijaju.

– Ima vas na hiljade koji ste mi pisali i evooo! Ispunjavam želju svima koji su me pitali kakav trening obično radim. Ovo je samo jedan od mojih programa kada sam umorna posle napornog dana i lošeg sna. Prilagodile smo ga za sve koji nisu u kondiciji. Bez obzira kako se ujutru osećam dan počinjem treningom. Ovo je program za jačanje i istezanje mišica. Nedostaje pravilan broj ponavljanja na snimku i nedostaju moji rekviziti – lopta ili teg. Obično treniram bosa ili u čarapama, u bilo kojoj majici na koju “naletim” ujutru pospana. Uzivajte – napisala je Sanja pored videa koji je objavila.

Pogledajte:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) дана

hellomagazin.rsLuka Šarac

Više o temama: