Mekoli Kalkin: Mogao sam da imam milione, ali sam odabrao sreću

Povezane vesti

Mekoli Kalkin, koga se sećamo po liku Kevina Mekalistera u serijalu filmova “Sam u kući”, rekao je da odbio da glumi u jednoj uspešnoj seriji, i to čak tri puta. U pitanju je sitkom “Štreberi” ( na engleskom “The Big Bang Theory”).

Kako je Mekoli naveo, on je imao ponudu na stolu da igra u ovoj seriji, ali se ipak na njoj zahvalio.

– Nisam mogao sebe da zamislim u sitkomu ili televizijskom šouu – rekao je Kalkin gostujući kod voditelja Džoa Rogana, ali nije precizirao koju bi lik igrao, da je eventualno prihvatio ponudu.

– Hteli su me u seriji “Štreberi”, ali sam ja rekao ne… Oni (producenti serije) su se vraćali ponovo, ali sam rekao ne, ne, ne… Čak mi je moj menadžer uvrtao ruku (kako bi prihvatio ovu ponudu) – rekao je Mekoli, koji je dodao da ga više gluma ne zanima.


– Imao bih stotine miliona dolara sada da sam pristao, ali bih istovremeno udarao glavom o zid i ne bih bio srećan s tim projektom – rekao je 37-godišnji glumac.

Da podsetimo, serija “Štreberi” važi za jednu od najpopularnijih svetskih sitkoma. Glumci iz ovog ostvarenja su neverovatno plaćeni. Džon Galecki, koji igra lik Leonarda, i Džim Parsons, koji glumi lik Šeldona, po epizodi dobijaju milion dolara.

Da je Mekoli Kalkin prihvatio ulogu u seriji “Štreberi”, nema sumnje da bi zarađao ogroman novac.

Ostale vesti iz rubrike