Polubrat vojvotkinje Megan ne sumnja kakva će ona biti kao majka

Porodica vojvotkinje Megan smatra da je rođenje malenog Arčija Harisona Montbaten Vindzora idealna prilika da se izglade nesuglasice u porodici. Otac Tomas, polusestra Samanta i polubrat Tomas Markl Junior, čestitali su Megan rođenje sina a sada se brat oglasio u pismu otvorenom za javnost.

– Nadam se da će ova beba pomoći u popravljanju porodičnih odnosa, svi bismo voleli da je upoznamo i postanemo deo njenog života, posebno naš otacMožda će sada, kada je postala majka, otvoriti oči i uvideti koliku važnost ima porodica i dopustiti ocu da bude deo života tog deteta. Svaka nova beba u porodici je velika stvar, već dugo nismo imali prinovu i to je velika vest za nas – rekao je Tomas i istakao da smatra da će njegova sestra biti dobra majka.


– Ako će se ponašati onako kako je ona odgajana i ako pokaže istu ljubav koju je i ona imala, i ukoliko to sve primeni na sopstvene majčinske veštine onda će biti odlična mama. Biće ona u redu, ne mislim da će dete samo proslediti dadiljama – zaključio je on.

Hellomagazin.rsGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: