WOAH te zove! Sad je fora jača!

Iako je fenomenalnom letu došao kraj, nema opuštanja! Vitka figura i naredne godine mora da pleni svojom okolinom. Za novu sezonu pripremite se na vreme, a nežna jesen idealna je prilika da već sada započnete sa redovnim fitnesom. Samo upornim fizičkim aktivnostima dovešćete svoju liniju do savršenstva, a narednu godinu dočekati samouvereni i zadovoljni sobom.

Za svaku borbu potreban je saveznik koji će pomoći da nova odluka bude što čvršća. Zato opremi sebe novim patikama, sportskom garderobom ili dobrim slušalicama i uz omiljeni muziku i omiljene ukuse, otisni se u novu Coca-Cola avanturu.

Ugrabite priliku i uz kupovinu promo pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5l ili 0.33l, oraspoložite sebe ili sebi drage osobe. Promo pakovanja ćete prepoznati po etiketi i čepu bele boje sa prepoznatljivim WOAH logom na vrhu čepa. Ispod čepa vas čeka kod, dok je na limenkama kod ispod otvarača, koji zatim unesite na nalog koji ste napravili na WOAH aplikaciji i sakupljajte poene za cool vaučere sa popustima u prodajnim mestima partnera. A partneri su: Shoes Star, Gigatron i Sport Vision.

Ukoliko ste brzi, imate mogućnost i da u svakom satu, osvojite vredne poklone kao što su: patike, trenerke, prenosivi punjači za telefone, lopte sa svetskog prvenstva u fudbalu, bluethooth zvučnici i još zanimljivih stvari. Samo je potrebno da kod koji ste pronašli uz promo pakovanje pošaljete preko naloga na WOAH aplikaciji i ukoliko ste baš vi to prvi učinili, u tom satu, ovojili ste nagradu.

Ostaje vam samo da uživate u jeseni i donešenim odlukama, a saveznici su tu da vas podrže i osveže u svakom trenutku.

Više informacija možete pronaći na www.coca-cola.rs ili na WOAH aplikaciji.

Više o temama: