Tragate za pravim letnjim osveženjem? Evo šta vam je potrebno

Malo šta nas može rashladiti u ove vrele letnje dane i doneti preko potrebno osveženje. Ali, kada pronađete dovoljno ukusno i sveže piće, nećete želeti da ga ostavite iz ruke. A šta bi to moglo biti ako ne neki dobro proveren, isproban i ukusan sok koji podseća na ono što su nam nekada pripremale mame.

Sok od višnje prosto miriše na leto. Jarke boje, upečatljivog ukusa, oštar taman koliko treba, a dovoljno sladak da nas osveži ali i izmami osmeh na lice. Nećete moći da stanete da ga dosipate sebi u čašu! Još ako ste na nekoj finoj terasi ili hladovini bašte, pa još okruženi porodicom ili prijateljima, leto će izgledati puno bolje, a vrućina podnošljivija.

Naravno, bilo bi dobro da je sok ukusan kao što smo navikli, po maminoj ili bakinoj recepturi, baš kao kada smo bili mali. Ali, ne možemo ih mučiti da kupuju višnje, peru ih, čiste, cede i pripremaju dok cela kuhinja posle toga ostane umazana i uflekana.

Ili pak da ostavite sav svoj posao ne biste li spremili sebi savršeni sok da vas osveži i oraspoloži i podseti na detinjstvo. Srećom, danas ima rešenja koje je podjednako dobro kao iz “kućne radinosti” – sok od višnje kao po domaćoj recepturi ukusan i fin, baš kao što smo navikli.

Otvorite frižider, spipajte ga u rashlađenu čašu, udobno se smestite i pusite da vas preplavi i rahladi dobro poznati ukus soka od višnje.

hellomagazin.rsnext/promo

Više o temama: