Pokažite talenat stiliste i osvojite Reebok Classic patike!

patike-01-foto-tatjana-stojkovic

Moderan urbani stil danas je potpuno nezamisliv bez patika, a ovaj sve prisutniji trend primetan je i na našim ulicama. Prateći svetske modne tokove, na jubilarnu 40. Nedelju mode stižu Reebok Classic Perfect Split patike koje su idealne za savremeni način kombinovanja garderobe i obuće.

[highlight color=blue ]Ovaj model biće predstavljen od 30. oktobra do 1. novembra u hotelu Crowne Plaza.[/highlight]

patike-02-foto-tatjana-stojkovic

Sa Perfect Split modelom svako može da istakne originalnost svog stila, a posetioci 40. Belgrade Fashion Week-a imaće priliku da na Reebok štandu pokažu i koliko su dobri u ulozi stiliste. Kombinujući garderobu mladih dizajnera sa Perfect Split modelom svi zainteresovani mogu da se oprobaju u ovom modnom zadatku, a tri najbolje modne kombinacije prema mišljenju odabranog žirija osvojiće baš ovaj model Reebok patika.

patike-03-foto-tatjana-stojkovic

 

[highlight color=blue ]Sve učesnike modne radionice očekuje Reebok iznenađenje.[/highlight]

patike-05-foto-tatjana-stojkovic

Classic je decenijama unazad najpoznatija lifestyle kategorija Reebok brenda, a nešto drugačiji izgled dobila je zahvaljujući saradnji sa poznatim reperom Kendrikom Lamarom. Spojem urbane muzike i klasičnog modela nastala je patika koja se uklapa u mnoge modne stilove.

patike-08-foto-tatjana-stojkovic

 

Sva posebnost i upečatljivost po kojoj je Lamar poznat istaknute su decentnom kožom sa antilop elementima i kontrastnim detaljima od koje je Perfect Spilt model napravljen.

patike-07-foto-tatjana-stojkovic

hellomagazin.rsPromo

Više o temama: