Hello! vam poklanja

Stigao je idealan poklon za sve one koji već imaju zdrave navike i sve one koji žele da i njihovi najbliži počnu sa pozitivnim odlukama!

Doncafé Green active kafa sa 30% više prirodnih antioksidanasa je idealan izbor, jer su antioksidansi važna jedinjenja koja se bore za očuvanje zdravlja našeg organizma. Uz  isti ukus domaće kafe, Green active vam pruža dobar osećaj i pomaže da ostanete puni energije tokom celog dana. Doncafé Green active kafa i Doncafé Moment, najbolja su kombinacija za svaki vaš aktivan i važan momenat!

Originalna i neodoljiva, staklena i providna, Green active čaša upotpuniće Vaše uživanje u svakoj kafi koju pripremite. Prepustite se novom načinu ispijanja kafe. Stigla je jedinstvena Green active čaša,  napravljena od posebnog vatrostalnog (borosilikatnog) stakla, sa duplim zidom, pogodna i za najtoplije napitke.

 

Doncafé Green active je zvanična kafa Olimpijskog tima Srbije. Uz kafu koju piju olimpijci i vaša jutra će biti aktivna, a odluke zdravije!

Pet čitalaca očekuje poklon pakovanje koje sadrži Green active čašu, Doncafé Green active kafu od 180 grama i Doncafé Moment od 200 grama.

Sve što treba da uradite je da šerujete ovaj post i ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici!

hellomagazin.rsDoncafé /Promo

Više o temama: