Za “Kelvin Klajn” džemper, koji ima samo rukave, 1.400 evra!

Dizajnerski tim kuće „Kelvin Klajn“ napravio je neobičan muški džemper s pletenim rukavima i prozirnim torzom. Za odevni predmet koji od zime ne štiti ni grudi ni leđa potrebno je izdvojiti gotovo 1.400 evra.

U svoju jesenju kolekciju za sezonu 2017., Kelvin Kljn je uključio i ovaj uniseks model “džempera”, koji bi možda i bio lep i topao da se ne sastoji samo od rukava i najlonskog providnog dela koji u potpunosti otkriva toorzo i pogled na vaše bradavice širokom auditorijumu. U stvari, ovaj komad je izuzetno skup par štrikanih rukava s potpisom Kelvina Klajna.

Već je sve rasprodato?

 

Džemper može (mogao, dok zalihe nisu rasprodate) da se kupi na sajtu “Ssense”, gde je opisan kao „poluprovidan rastegljivi džemper s dugim rukavima, napravljen od vune i najlona“. Pleteni deo koji prekriva ruke za muškarce je napravljen u kombinaciji plave i bele boje s debelim prugama, dok je za devojke kombinacija crvene i bele, ali ni to nije primarno, svi nose sve…

Објава коју дели CALVIN KLEIN (@calvinklein) дана

Za odevni predmet koji od hladnoće štiti samo ruke navedena je cena od 1.650 dolara (što je gotovo 1.400 evra) i kako se navodi već su sve zalihe prodate?!

Ovaj nesvakidašnji džemper izazvao je burne komentare na društvenim mrežama, pa tako neki pišu da je „Kelvin Klajn“ kreirao nešto što svako može napraviti kod kuće, drugi navode da uopšte nisu shvatili poentu, a treći misle da bi džemper trebalo da se nosi sa prslukom… Ali sam naziv “džemper” je ovde doveden u pitanje, zar ne?

Kod “Barnija” je malo “jeftiniji” i ima ga na lageru…

 

Izgleda da je poslovni autfit postao i previše ležeran, jer, od kako su odela i kravate zamenile majice, svašta smo mogli da očekujemo, ali ovako nešto ipak ne i to po ovoj ceni. Modni Rubikon je pređen i niko ne zna kuda sve ide dalje, pravac je potpuno nepoznat…

– Ovaj “džemper” je potpuno nepraktičan – kaže stilistkinja poznatih Samanta Brown – Ne mogu ni da zamislim scenario u kome bi neko poželeo da se “utopli” s rukavima i potpuno otkrivenog torzoa. A što se tiče cene, izbećiću trendi kupovine nalik ovoj.

 

hellomagazin.rs/mgmenshealth/RTSPrintscreen/Youtube

Više o temama: