Prolećni trend: Beli teksas

alesandra abrosio splash

Neke trendove tražimo, kao da želimo da se dogode, a neki kao da su jednostavno oduvek tu.

Nema ničeg novog u belom teksasu, uvek je bio tu, ali smo ga možda uzimali zdravo za gotovo. Beli teksas izgleda neverovatno tokom leta. Bela je sveža boja, a to je tako fotogenično, tako prolećno, i tako svetlo. Sa farmerkama od belog teksasa lako ćete stvoriti svež, i čist izgled, ali i veoma sofisticiran look, ili letnji kežual izgled.

Bele farmerke možete nositi sa različitim majicama, košuljama, topovima, možete ga kombinovati sa belom (zapravo, total white look) ili plavom, prugama, i crnom naravno. U modi je ove sezone i rasplamsali beli džins, a on će izgledati neodoljivo u kombinaciji sa prugastom majicom ili maslinasto zelenom. Zatim, tu su i bele vrećaste farmerke koje volimo da kombinujemo sa majicama i blejzerima, na primer. Beli uski džins ove sezone mora imati visoki struk i lepo izgleda ukoliko ga kombinujete sa rolkom ili košuljom na kopčanje.

Još jedan komad od belog teksasa koji je poželjno imati ove sezone je bela teksas jakna. Izgleda sjajno u kombinaciji sa midi suknjama.

riz viterspun splash

hejl boldvin splash

kloi kardašijan splash

marija menounos splash

sara džesika parker metju broderik getty

grazia.rsguliver/splash/gettyimages/instagram

Više o temama: