Novi predmet žudnje: Bela, Rouzi i Stela u "vrućoj" interakciji sa Versace torbom (video)

Novi predmet žudnje: Bela, Rouzi i Stela u "vrućoj" interakciji sa Versace torbom (video)

Autor: | 25/02/2016

0


U utorak je modna kuća Versace izbacila svoju video kampanju u kojoj glavnu ulogu ima Palazzo Empire torba koju žele ni manje, ni više Bela Hadid, Rouzi Hantington Vajtli i Stela Maksvel.

Ovaj video prikazuje zavođenje između torbe i heroina. Način na koji je svaka devojka u interakciji sa torbom prikazuje različite prednosti torbe.

Na početku karatkog filma u režiji Gordona von Steinera, u saradnji sa kreativnim direktorom Đovani Bjankom, torba stoji na sjajnom crnom stolu u naizgled praznoj sobi. Gospođa Hantington dolazi do dugačkog stola i puzi po njemu prema torbi. Već ovde vidim da će se temperatura popeti od 0 do 100.

U rezovima vidimo kako i druga dva modela "proganjaju" torbu, a kada stignu donje devojke je zagledaju i miluju sa pažnjom.

U drugoj sceni modeli sede za stolom svaka držeći svoju Palazzo Empire torbu. Pošto  skinu rukavice i dodirnu kopču u obliku meduze na tašni zadovoljstvo na njihovim licima je očigledno.

Video se završava krupnim kadrom žene koja zatvara torbu spremna da krene.

My girls are ready for a big reveal... #VersacePalazzoEmpire... Stay tuned. Love you @rosiehw @bellahadid @stellamaxwell

A photo posted by Donatella Versace (@donatella_versace) on Feb 22, 2016 at 8:46am PST

Pogledajte heroine u akciji:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/printscreen

Pročitajte još

Najnovije vesti