Revijom Ane Ljubinković otvoren 36. “Perwoll Fashion Week”

Revija Ana Ljubinkovic

Svake jeseni u isto vreme Beograđanima se ukaže prilika da uživaju u nedelji posvećenoj diktiranju modnih trendova. Definitivno najsmelija i najkreativnija domaća dizajnerka Ana Ljubinković svojom revijom otvorila je 36. po redu beogradski Perwoll Fashion Week i time obeležila deceniju stabilne egzistencije i originalnosti na srpskoj modnoj sceni.
Kako je Švedska zemlja domaćin ovog izdanja Perwoll Fashion Week-a, manifestaciju su svečano otvorili Njegova ekselencija Ambasador Švedske, Krister Asp i Tanja Miščević, direktorka Kancelarije za evropske integracije.

Revija Ana Ljubinkovic 1

Poznata kao neko ko ne robuje trendovima j potencijalnim kupcima, Ana je još jednom dokazala da zaista uživa u onome što radi. U kolekciji za proleće/leto 2015. dominiraju pastelni tonovi u kombinaciji sa hladnim srebrno-sivim nijansama, a lepota ženskog tela je i dalje naglašena. Sudeći po Aninoj reviji, crop top modeli su definitivno i dalje “in”, te ako ih niste nosili do sada onda je proleće naredne godine definitivno vreme za to.

Revija Ana Ljubinkovic 3

Današnjom revijom ova mlada dizajnerka dokazala je da biti u trendu znači biti svoj kao i da možete biti uspešni ako se držite svoje vizije onoga kako vi doživljavate modu, a ona je sigurno doživljava kao jednu veliku igru bez granica.

Revija Ana Ljubinkovic 2

U publici su se mogli videti mnogobrojni ljubitelji modnih dešavanja. Iz prvog reda Ani je podršku pružio njen kolega, perspektivni dizajner Džordž Stajler. Takođe, dugogodišnji saradnik i Anin blizak prijatelj, fotograf Miloš Nadaždin svojim prisustvom bodrio je ovu talentovanu dizajnerku.

Revija Ana Ljubinkovic 4

Ukoliko imate izražen i jak osećaj za individualnost onda su odevni komadi ove beskrajno talentovane kreatorke definitivno za vas.

Revija Ana Ljubinkovic 5

Revija Ana Ljubinkovic 6

tanja-miscevic-i-snezana-dakic-660x438

ambasador-svedske-Krister-Asp-660x438

snezana dakic

lena-bogdanovic

Dragana Cosic

milos-nadazdin

george-stzler

Revija Ane Ljubinkovic  (2)

Revija Ane Ljubinkovic  (3)

Revija Ane Ljubinkovic  (1)


“Perwoll je brend koji voli modu i prati trendove”!
Sutra vas na našem portalu očekaju novi izveštaji sa revija!
Perwoll Fashion Week se ove godine organizuje u periodu od 22.10. do 31. 10. u Beogradu, u Bel Expo Centru!

Autor: Vanja Pantin, Life Content
Foto: Life Content

Više o temama: