Uroš Jovčić i Dženifer Martin: Mi smo primer da je i nemoguće moguće i da ljubav pobeđuje sve prepreke

Na pitanje kako obeležavaju jubileje, otkrili su nam da najviše vole da u kućnom ambijentu pripreme romantičnu večeru.

– Oboje rado kuvamo, s tim što meni devojka pravi mediteranske specijalitete, a ja njoj srpske. Nekoliko puta se desilo da čujem glasove u kuhinji, pa kad provirim da vidim šta je, shvatim da Dženi uz neki video-snimak koji prati na telefonu savladava novi specijalitet. Inače, moram da kažem i to da se njena mama oduševila kada ju je videla prvi put od dolaska u Srbiju. Dženi, koja je uvek bila mršavica, uz pečenje i sarme uspela je da se, što bi rekle naše bake, “popravi”. Uzgred rečeno, uvek mi je bilo zanimljivo da čujem kako nas stranci doživljavaju, šta najčešće primete. Ako pitate Dženi, reći će vam da joj grad miriše na roštilj. To je prvo što oseti kad izađe iz aviona. (smeh)

Dženifer je u Madridu završila glumu, odigrala je nekoliko manjih uloga, a u slobodno vreme radila je na recepciji hotela koji je vodio njen otac. Maštala je da postane uticajna influenserka u modom svetu, ali, svesna da je na Tenerifi sve što nema veze sa turizmom u drugom planu, čekala je prave uslove za realizaciju tog sna. I dočekala. Kratki video skečevi, koje je emitovala na svom „Jutjub“ kanalu, u kojima je pričala o tome kako u Srbiji živi devojka iz Španije, preko noći su joj doneli veliku popularnost. Danas na „Instagramu“ vodi modni blog koji ima više od devedeset hiljada pratilaca.

– Dobro mi je krenulo. Imam ponude da snimam razne kampanje i često putujem. Radim ono što volim i prezadovoljna sam.

– Moram priznati da sam uz Dženi otkrio potpuno nove vidove komunikacije, da ne kažem paralelni univerzum. Nikada me nije zanimalo da otvorim profil na „Instagramu“, ni danas ga nemam, ali jasno mi je da sve više ljudi na taj način kreira posao od kojeg sasvim lepo živi. Uz nju sam naučio šta je blog, šta su pratioci, kako se plasiraju teme… U nekoliko navrata pomagao sam joj sa prilozima koje je snimala, jednom prilikom sam čak asistirao dok se šminkala. (smeh) Nekad mi je sve to zanimljivo, ali ima dana kada me mrzi da se time bavim, pa joj jednostavno kažem da zaboravi na mene. Ali, uporna je ona – iskren je Uroš.

– Šta da radim kad ne mogu sama – uzvratila mu je devojka, jasno stavljajući do znanja da neće odustati od “saradnje” sa njim.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani…

Eva ČubrovićLuka Šarac

Više o temama: