EKSKLUZIVNE fotografije Lepe Brene i Aleksandre Prijović: Istine i zablude o svekrvama i snajama

Zbog činjenice da ih, osim profesionalnog opredeljenja, vezuju i porodične niti, odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović od prvog dana zanimljiv je javnosti. Predrasude da su svekrve i snaje “prirodni neprijatelji” njih dve uspešno demantuju. Upoznale su se na snimanju “Zvezda Granda” 2013. godine, kada je Aleksandra načinila prve estradne korake. Brena je, kaže, već tada u njoj prepoznala potencijal, a još više se uverila u kvalitete kada je postala deo porodice. S obzirom na to da su obe udate za Živojinoviće, a bave se i istim poslom, tema za razgovor nikad im ne manjka, baš kao ni pozitivne energije. U to smo se uverili i na snimanju za naš magazin, kada su nam u dvorištu porodične vile na Bežanijskoj kosi otkrile neke male tajne ženske solidarnosti.

Magazin “Hello!” organizovao je vaš susret i fotografisanje u porodičnoj kući Živojinovića. Da li se na ovom mestu najčešće viđate? Birate li radije kućnu atmosferu ili vam prija da izađete i opustite se u nekom restoranu ili kafiću?

Brena: Mali Aleksandar postao je “big boss“ jer naša druženja u potpunosti zavise od njega. Najviše volimo kućni ambijent, tu je sve mnogo jednostavnije. Dnevni boravak pun je stvari za bebu, a kada krenemo negde s njim, pokreće se čitava mašinerija. Podsetila sam se koliko sam stvari nosila i šta je sve trebalo za našu decu, zaboravila sam kako je to izgledalo.

Aleksandra: Prioritet nam je da svi budemo na okupu, i Filipova i moja porodica, mesto je nevažno. Malo smo ovde, malo kod nas, a često odemo i u dobar restoran ili u šetnju.

Koliko se često viđate i da li je za to potreban poseban povod ili umete nenajavljeno da svratite jedni kod drugih?

Brena: Vrsta ljubavi koju je Aleksandar doneo u našu porodicu sve nas je osvežila. Nastojimo da ih posećujemo svakog dana, da pomognemo oko deteta, animiramo ga i igramo se s njim. Boba i ja im dolazimo „ad hoc“, najavimo se tek da proverimo da momak nije u nekoj šetnji. Ja uvek volim da pozovem i vidim da li su slobodni. To je postalo sasvim normalno, ne možete više nikome da dolazite u kuću nenajavljeni, čak ni članovima porodice. Nekad su nam povodi za druženje organizovani, ali trudim se da ne preterujem jer Filip i Aleksandra imaju svoj stil života, navike i krug prijatelja sa kojima se druže, što je i prirodno.

Na vašim profilima na društvenim mrežama imali smo prilike da vidimo šaljive slike i snimke koje pravite kada ste zajedno. Reklo bi se da ste sjajan tandem za zabavu.

Aleksandra: Svakog dana slavimo ljubav, slogu, dobro zdravlje, nije nam potreban poseban povod. Da ne bude da se hvalimo, svi smo vrlo duhoviti, pa nam osmeha ne manjka. Veseljaci smo, često zapevamo. Volimo dobru hranu i vino, tako da istinski uživamo u zajedničkim trenucima.

Brena: Mislim da su srećni svi roditelji sa kojima deca, iako su već odrasla i sazrela, vole da provode vreme. Razlika u godinama između nas i njih jeste velika, ali uživamo u druženju. Ponekad odemo zajedno i u provod, što je prava sreća.

O čemu najčešće razgovarate kada ste same? Jesu li to češće ozbiljne, profesionalne teme ili opušteni ženski razgovori?

Brena: Razgovaramo o svemu, o životu, poslu, prepričavamo šta nam se dešavalo, šta planiramo. Pričamo kako je bilo na nekom putu, kako je prošao koncert, o haljinama, cipelama, nakitu, objašnjavamo kako će izgledati neki spot. I naravno, preslušavamo pesme. I moje i njene.

Aleksandra: Obično su to ženski razgovori, a otkako se Aleksandar rodio, čini mi se da je on najčešća tema. Naravno, razgovaramo i o poslu, ko može da mi da bolji savet od Brene? Toliko toga je uradila i postigla, svaka njena reč je zlatna. Kada joj pustim neku pesmu, a ona kaže “to je to”, znam da nema greške.

Deana ĐukićAndreja Damnjanović

Više o temama: