Ekskluzivno u magazinu Hello!: Raskošno indijsko venčanje Prijanke Čopre i Nika Džonasa

Ekskluzivno u magazinu Hello!: Raskošno indijsko venčanje Prijanke Čopre i Nika Džonasa

Autor: | 14/12/2018

0


Ništa ne može da zaseni kraljevsko venčanje u Vindzoru u koje su letos bile uprte oči celog sveta, ali nema sumnje da su Prijanka Čopra i Nik Džonas imali najspektakularniju i najšareniju svadbu godine. Šta bi se drugo i moglo očekivati od najveće zvezde Bolivuda? Popularna glumica i nekadašnja mis sveta Prijanka Čopra rekla je “da” svom izabraniku, američkom pevaču Niku Džonasu u njenoj rodnoj Indiji, a svi koji su imali privilegiju da prisustvuju ceremoniji opisuju je jednom rečju - ekstravaganca. U punom sjaju i smislu.

Trodnevna svetkovina po hinduističkim i hrišćanskim običajima organizovana je u Džodpuru, u veličanstvenoj palati „Umaid Bavan“. Na venčanje je bila pozvana i Prijankina bliska prijateljica Megan Markl, ali vojvotkinja od Saseksa u petom je mesecu trudnoće i ne sme da putuje tako daleko. No, jedan od najlepših buketa, prepun procvetalih božura, stigao je iz Londona sa specijalnom porukom. Naravno, ništa nije moglo da skrene pažnju gostiju sa zanosne neveste, koja je ta dva dana nosila dve prelepe venčanice.

- Svaka devojka želi da na venčanju izgleda kao princeza. Kada mi je Nik rekao da planira da izgovori sudbonosno “da” u mojoj domovini, mislila sam da će mi se srce istopiti - priznaje tridesetšestogodišnja lepotica.

Nastavak intervjua i ekskluzivne fotografije venčanja potražite u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji od petka 14. decembra.

Hello Hello

Pročitajte još