Nataša Bekvalac: Konačno sam srećna

Nataša Bekvalac: Konačno sam srećna

Autor: | 19/08/2019

0

Posle izuzetno napornog perioda, posebno u julu, kada je promovisala novi singl “Dođi mami” i imala mnogo nastupa, Nataša Bekvalac “ugrabila” je nekoliko slobodnih dana i sa najboljim prijateljem otputovala na Mikonos. Jednu od omiljenih destinacija svetske elite i zvezda šou-biznisa “mala plava” posetila je prvi, a po svemu sudeći ne i poslednji put.

- Mikonos me je potpuno osvojio, tako da će ubuduće biti destinacija na koju ću odlaziti kad god budem imala prilike. Nažalost, leto je period kada mnogo radim i ne mogu sebi da priuštim više od sedam dana odmora - kaže za “Hello!” lepa pevačica, koja je na “ostrvu vetrova” uživala u svim njegovim čarima, od luksuznog smeštaja, preko leškarenja na popularnim plažama, do čuvenih barova u kojima je đuskala uz koktele i pogled na magičan zalazak sunca.

Foto: Instagram

Poznata kao osoba koja ne robuje predrasudama i otvoreno se zalaže za prava pripadnika LGBT populacije, na Mikonosu je odsela u poznatom gej hotelu “Elysium”, čiji je naziv u grčkoj mitologiji imao posebno značenje - igralište bogova. Prepoznatljiva kombinacija bele i plave boje poslužila je kao savršena scenografija za fotografije koje je pop zvezda delila na društvenim mrežama, pozirajući u kupaćem kostimu i pokazujući izvajanu figuru. U 39. godini “novosadska Barbika” zrači samopouzdanjem kao nikada. Posle bračnog brodoloma koji je doživela pre nešto više od godinu dana, konačno se oseća dobro u svojoj koži, a letnji odmor na Ibici, gde je i sklopila poslednji brak, po svemu sudeći dobio je trajnu zamenu.

- Što se Ibice tiče, mislim da sam je prevazišla. Sada mi je potrebno da se više odmaram kada negde otputujem. Mikonos je mirniji i iskoristila sam priliku da se dobro naspavam, jer će avgust, što se posla tiče, biti naporniji od prethodnog meseca. Imam deset zakazanih koncerata, potrebna mi je snaga da izdržim taj tempo.

Mada je na fotografijama iz Grčke pažnju mamila besprekornim izgledom i bez problema pravila selfije bez trunke šminke, u opisima tih prizora često je razotkrivala emocije. Jedan od postova nosio je posebno snažnu poruku.
"Ne postoji ništa lepše od slobode“, napisala je uz fotografiju na kojoj se vidi kako se šeta plažom. Cena slobode u njenom slučaju bila je previsoka, ali lekovita. Emotivni krah koji je doživela prošlog aprila bio je početak novog životnog poglavlja. Iako je oduvek isticala da je emotivna ispunjenost njen glavni pokretač, stvari su se značajno promenile. Životno kormilo usmerila je u potpuno drugom smeru. Suština je, doduše, ostala ista, jer je okosnica svega i dalje ljubav, ali u nekom drugom obliku. Za sreću joj, kaže, više nije potreban partner.

- O muškarcima ne razmišljam, a ni o novoj vezi. Ne nedostaje mi to. Od trenutka kada sam shvatila da previše energije ulažem u uspostavljanje kvalitetnog muško-ženskog odnosa i da mi to stvarno ne treba u životu, postala sam veći profesionalac, karijera je krenula neverovatnim tokom i uskoro ću publiku obradovati informacijom koju dugo čekaju da čuju. Fokus je na deci i poslu, i čini mi se da nikad nisam bila zadovoljnija sobom i svojim životom. Osećam ogromnu zahvalnost što sam konačno shvatila da nema ničeg lošeg u tome da budem sama. Naprotiv. Uostalom, ja nikada i nisam sama, imam dve divne ćerke, porodicu, sestre, njihovu decu, prijatelje i publiku koja snažno stoji iza mene i tera me da idem napred. Ja sam srećna žena.

Foto: Instagram

Otkako se pre dve decenije pojavila na javnoj sceni, ne prestaje da zaluđuje pripadnike jačeg pola, a oni fatalni uspeli su da zalude nju. Dve najveće ljubavi donele su joj i dva najlepša dara - dvanaestogodišnju Hanu i sedamnaestomesečnu Katju. Iako je maksimalno posvećena roditeljstvu, ne zapostavlja ni sebe, ali u meri u kojoj to godi i njoj i najbližima.

Svi se slažu da je nova Nataša lepša nego ikad. Iako ne odbacuje ideju da jednog dana ponovo voli i bude voljena, u ovom trenutku to apsolutno nije sfera njenog interesovanja.

- Naslušala sam se muških priča i sve mi sada deluju poznato i istrošeno. Ne razmišljam o tome da li ću se ponovo zaljubiti. Bilo bi lepo, ali ne verujem da će se desiti uskoro, niti to priželjkujem. Meni se stvarno niko ne udvara jer i nemam preterane kontakte sa nepoznatim muškarcima. Ne računam poruke koje dobijam na Instagramu. One me uglavnom nasmeju i ne doživljavam ih ozbiljno.

Deana Đukić Luka Šarac, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti