Senidah: Prijateljstvo posle raskida je moguće, sve zavisi od ljudi

Senidah: Prijateljstvo posle raskida je moguće, sve zavisi od ljudi

Autor: | 14/12/2019

0

Senidah voli ušuškanost svoje Ljubljane, ali i beogradsku kombinaciju dinamične atmosfere i ležernosti, zbog čega se mnogo raduje otvaranju jedinstvenih “W” stanova u “Belgrade Waterfrontu”

Nedavno ste se vratili iz Barselone, kakve utiske nosite?

Iz Barselone uvek nosim predivne utiske. Volim taj grad, uliva mi pozitivnu energiju i baš iz tog razloga odlučila sam da tamo snimim novi singl “100%”, koji sam uradila sa svetski poznatim reperom Rafom Kamorom. Odseli smo u čuvenom “W” hotelu, gde sam na raspolaganju imala ne samo ono što se očekuje od hotelske usluge već mnogo više. “W” brend poznat je po tome da pomera granice i nudi nesvakidašnja iskustva, u šta sam se i sama uverila.

Da li je tačno da ste pesmu snimili u hotelskom studiju?

- Tačno je.

Zbog prirode posla često ste na putu, pa hoteli postaju “dom na određeno vreme”. Po kojim kriterijumima birate gde ćete odsesti?

- Vlasnici klubova i organizatori festivala uglavnom nam sugerišu gde da odsednemo, a ponekad i sama dam predlog ako je reč o gradu u kojem često boravim. Nisam opterećena luksuzom, ali mi je veoma bitno da hotelska soba bude komotna i udobna, jer mi je zbog svakodnevnih obaveza i tempa san izuzetno važan.

Javne ličnosti prati glas da su hirovite i zahtevne. U kojoj se meri uklapate u taj opis?

- Možda je bolje da to pitate ljude sa kojima radim. (smeh) Ja za sebe mislim da sam jednostavna. Ključ je u dobroj organizaciji kako bih sve stigla na vreme. Kada dođem na odredište, volim da imam vremena da odspavam, da nešto pojedem, proverim mejlove, eventualno se prošetam, i da se pripremim za nastup. Dešava se, naravno, da se rasporedi preklapaju. U takvim situacijama najradije bih prespavala dan, ali kada na nastupu osetim energiju publike, sve dođe na svoje i ispadne kako treba.

Senidah nikad hrabrija, ova fotografija je izazvala haos na Instagramu!

Šta je najekstravagantnije što se našlo na vašoj rajder-listi?

- I tu sam prilično jednostavna. (smeh) Čim smislim nešto zanimljivo, podeliću to sa vama. Evo, recimo, pada mi na pamet da su mi letos na festivalu “Sea Dance” britanski producenti “Disciples” ponudili tekilu s kafom, koja se malo teže nabavlja, pa bih mogla to da navedem na sledećoj rajder-listi. (smeh)

Mnogi muzičari Beograd smatraju regionalnim centrom dešavanja. Jeste li razmišljali da vam naš glavni grad u budućnosti postane baza?

- Beograd je svakako jedan od mojih omiljenih gradova, pa i druga kuća. U njemu je tim sa kojim radim, što znači da sam često tu. Ljubljana je prilično mirna i ušuškana, što mi prija kada, posle brojnih putovanja i nastupa, poželim da se primirim i posvetim sebi i prijateljima koji u njoj žive. S druge strane, Beograd nudi idealnu kombinaciju dinamične atmosfere i ležernosti. Mnogo me raduje otvaranje brendiranih “W” stanova u “Belgrade Waterfrontu”. Dopada mi se koncept uživanja u luksuzu potpune intime i komfora svog doma, dok su vam u svakom trenutku nadohvat ruke najrazličitiji sadržaji poput najsavremenijeg fitnes-centra, laundža ili bazena na krovu, kao i najnovija dešavanja u oblasti muzike, dizajna i mode.

Koja su vam omiljena mesta u Beogradu?

- Postoji nekoliko barova i restorana kojima se, kada mi obaveze dozvole, u društvu prijatelja rado vraćam. Uglavnom neka skrovita mesta na kojima niko ne bi očekivao da me vidi. (smeh)

Reke su zaštitni znak i Beograda i Ljubljane.

- Volim gradove sa rekama i morima, atmosfera u njima potpuno je drugačija.

Šta je za vas vrhunac hedonizma?

- Kuća u mirnom kraju, negde u prirodi, pored mora ili reke, gde sija sunce i vreme je lepo, sa bliskim, dragim ljudima, uz dobro vino i klopu. Šta više čovek može da poželi?

Sasvim drugačija Senidah – prirodna i bez trunke šminke (foto)

Senidah: Moja najtužnija pesma o kojoj ne želim da pričam

Neko vreme ste u emotivnoj vezi. Inspirišu li vas osećanja u stvaranju pesama?

- Emocije su svuda, u svakom polju. Moja muzika generalno je vezana za osećanja i iskustva, tako da me inspiriše sve i u svakom trenutku.

O Balkancima, izgleda, znamo sve, ali je definisanje nežnijeg pola nekako ostalo u drugom planu. Kojim rečima biste opisali ženu sa ovih prostora?

- Kao sposobnu i hrabru, često dominantniju u odnosu na jači pol.

Šta je za vas ultimativni dokaz ljubavi?

- Posvećenost, podrška i iskrenost.

Ima li prijateljstva posle raskida?

- Sve zavisi od ljudi koji se razilaze, ali je aposlutno moguć i takav epilog.

Kako su vam se dopali “Mišići” u interpretaciji Nenada Kneževića Kneza u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”?

- Super me je imitirao, baš sam se smejala dok sam ga gledala.

Šta vas ovih dana čini srećnom?

- Presrećna sam što je spot za novu pesmu sa Rafom konačno ugledao svetlost dana.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Ata
Tagovi: senidah

Pročitajte još

Najnovije vesti