Donald i Melanija Tramp: Jubilej ljubavi

Donald i Melanija Tramp: Jubilej ljubavi

Autor: | 02/02/2020

0

Donald i Melanija Tramp - iako im niko nije predviđao opstanak jer su kao nebo i zemlja, oni slave 15 godina braka

Od trenutka kada je postala prva dama, Melaniju Tramp konstantno opsedaju i mediji i javnost, a i modni kritičari. Ma koliko se trudili, ovi poslednji ne mogu da joj nađu nijednu manu. Sviđao se nekome njen životni saputnik ili ne, činjenica je da je ona ultimativna ikona stila 21. veka i da Mister Dolar, kako zovu aktuelnog američkog predsednika, ne izlazi ni iz Bele, ni iz bilo koje kuće bez svoje zgodne supruge. Ovog januara Donald i Melanija proslavili su 15 godina braka, u inat svima koji su verovali da su spoj nespojivog i da neće dugo opstati. A u jednom intervjuu, na pitanje kako su se upoznali Tramp je odgovorio da je trebalo da završi sa jednom drugom ženom. Bilo je to 1998. godine, u njujorškom klubu u kome je organizovana zabava posle revije na "Nedelji mode“.

- Prijatelj je želeo da me upozna sa jednim modelom. Ali, nisam bio zainteresovan za nju jer sam ugledao nešto zanimljivije. Pitao sam ko je ona s leve strane, pokazujući na svoju buduću suprugu.

Opčinjen mladom Slovenkom, koja se na početku emigrantskog života sa one strane Atlantika bavila manekenstvom, zamolio ju je da mu da broj telefona. Pošto je odbila, on je njoj dao sve svoje brojeve, nadajući se da će bar jedan okrenuti. I jeste, ali posle nedelju dana.

- Čula sam da je veliki ženskaroš, pa sam mu odmah rekla da ja nisam od tih dama - otkrila je kasnije.

Donald je uspeo brzo da šarmira Melaniju 

Izašli su na večeru, a dve i po decenije stariji Donald začuđujuće brzo uspeo je da je šarmira. Kako je posle priznala, svideli su joj se njegova inteligencija i elan. Nisu žurili ni sa veridbom - Trampu je trebalo više od pet godina da je zaprosi. To je učinio uz malu pomoć vereničkog prstena vrednog dva miliona dolara, što je za njega prava sitnica.

Venčali su se 22. januara 2005, a multimilijarder nije štedeo na ekstravagantnoj ceremoniji, održanoj u Palm Biču na Floridi. Sve je pucalo od luksuza. Melanija je nosila venčanicu koju je specijalno za nju kreirao Džon Galijano, tadašnji kreativni direktor kuće “Dior”. Raskošna haljina sa dugim velom koštala je neverovatnih sto hiljada dolara, i zajedno sa zanosnom Slovenkom završila na naslovnoj strani magazina ”Vogue”. Kada je, ne tako davno, urednica Ana Vintur rekla da se aktuelna prva dama nikad neće naći na naslovnoj strani dok je ona na čelu “modne Biblije”, Melanija ju je indirektno podsetila da je “već bila tamo”.

Ovaj brak Donaldu nije prvi, ali ubedljivo najduže traje. Koji mesec manje proveo je sa Ivanom Tramp, sa kojom ima troje dece, Ivanku, Donalda Juniora i Erika, a bio je oženjen i glumicom Marlom Mepls, koja mu je rodila ćerku Tifani. Sa Melanijom ima sina Barona Vilijama, rođenog u martu 2006. godine.

Donald i Melanija Tramp - U njihovoj ljubavnoj priči “nešto ne štima”

Od početka Trampovog mandata piše se da u njihovoj ljubavnoj priči “nešto ne štima”. Neki listovi, koji im tradicionalno nisu naklonjeni, otišli su toliko daleko da su objavili kako je par potpisao i papire za razvod. Od te bombastične vesti prošle su tri godine, a njih dvoje i dalje se ne odvajaju jedno od drugog. Nisu im naškodile ni fotografije na kojima se vidi kako Melanija odbija da drži supruga za ruku, kao i navodi da spavaju u odvojenim sobama. Odsustvo bliskosti je, tvrde, primetno, a ulje na vatru doliva sam Tramp jer koristi svaku priliku da je javno ponizi. Ili je to, jednostavno, njegov smisao za humor koji svet ne shvata.

Tajna koja je sve šokirala: Donald Tramp se stidi svoje ćerke, a razlog je bezdušan!

Najprovokativnija prva dama i najkontroverzniji predsednik u istoriji Sjedinjenih Američkih Država možda neće još dugo živeti u Beloj kući. Iako ćemo to znati tek posle izbora, početkom novembra, činjenica je da ih tamošnja javnost sve manje simpatiše i da je Tramp, bar kada je o spoljnoj politici reč, povukao previše loših, neki bi rekli i neoprostivih poteza. Međutim, kada su se prošle nedelje pojavili na stadionu u Nju Orleansu, gde se igrala finalna univerzitetska utakmica američkog fudbala, dočekani su ovacijama. Više od 75.000 ljudi skandiralo im je: “Još četiri godine!”, a oni nisu skidali osmeh s lica, štaviše blistali su od sreće, možda i zato što se takvom dočeku nisu nadali. Donald je Melanijinu ruku pustio samo kada je intonirana himna, jer se u tim situacijama uvek “drži” za srce.

Snežana Ilić guliver/getty

Pročitajte još