Galantni Zoran Bambi Tošić: Predbračnim ugovorom bogato obezbedio svoju devojku

Povezane vesti

Zoran Bambi Tošić, najbolji igrač Partizana, za nekoliko meseci dobiće četvrto dete, a sportista je nedavno osigurao devojku Jovanu Gajić i potpisao predbračni ugovor od čak deset miliona evra.

Izvor blizak fudbaleru je listu “Alo” otkrio da je Tošić odlučio da obezbedi Jovanu, ćerkicu Petru i drugo dete koje očekuju tako što je potpisao ugovor da Jovani ukoliko dođe do raskida pripadne deset miliona evra. Ona na to ima puno pravo, budući da je nakon pet godina života sa fudbalerom pravno izjednačena sa bračnim drugom.


-Bambi i Jovana su veoma dugo zajedno. Njihova ljubav počela je nekoliko nedelja nakon što se i zvanično razveo od prve supruge, 2013. godine. Ipak, od samog početka je rekao da se nikada više neće oženiti. To nije smetalo Jovani dok nije zatrudnela sa prvim detetom i tada je počeo njen pritisak na njega da se venčaju. Iako je uspevao da je ubedi da je nikada neće ostaviti i da im papir ništa ne znači, svađe su bile sve češće i nakon jedne od većih prepirki odlučio je da se nađe sa advokatom i osigura budućnost devojke sa kojom godinama živi, rekao je izvor blizak fudbaleru listu “Alo” i dodao da su se na cifri od deset miliona našli jer je to trećina Tošićevog bogatstva.

-Zoran je posle razvoda od prve supruge na računu imao deset miliona, a njoj je ostavio četiri i po. Njegovo bogatstvo se u međuvremenu više puto uvećalo. Sa Jovanom je nekoliko nedelja razgovarao i tada su se dogovorili da potpišu ugovor, iako nisu u braku, kako bi završili priču oko toga. Jovana je na takvu vrstu ugovora imala puno pravo, budući da sa njim živi toliko godina i ima ćerkicu. Posle mesec-dva su saznali da je opet trudna, tako da je ugovor došao u pravo vreme, rekao je neimenovani izvor blizak fudbaleru i dodao da “nikom od Zoranovih najbližih nije jasno zbog čega je pristao na taj korak”.


-Iako je Jovana bliska sa Zoranovom porodicom i ćerkicama iz prvog braka, niko ne može da razume zbog čega je pristao na ugovor u takvoj vrednosti. Mnogi ne znaju, ali Zoran je Jovani pre dve godine kupio stan u Novom Sadu, a jedan od njegovih stanova u Beogradu prepisao je na njeno ime. Osim toga, iskeširao je skoro 100.000 evra na dva automobila koje joj je poklonio i jasno je da ona nije imala razloga da brine da li će ostati na ulici sa detetom.

Osim ugovora od deset miliona, par je sklopio dogovor da će u slučaju da dođe do prevare Gajićeva dobiti starateljstvo nad decom.

 

Hellomagazin.rsAloAntonio Ahel/ATAImages/Instagram

Ostale vesti iz rubrike