Sergej Trifunović: Iskoristio gostovanje u humane svrhe

Sergej Trifunović: Iskoristio gostovanje u humane svrhe

Autor: | 01/04/2013

0


Sergej Trifunović je, na poziv voditeljke, uleteo u studio televizije B92 u emisiju magazin VIP Velikog brata.
- Ja ću samo kratko i idem - rekao je Sergej i dodao da je skoro u Srbiji umrla devojka koja nije imala novca za operaciju, a da ja trenutno aktuelna priča male Tijane za koju se sakuplja novac za transplataciju srca.
- Zamolio bih sve gledaoce što glasaju da ispadne ovaj ili onaj iz kuće VB, odvoje pare za Tijaninu operaciju. Svi vi koji trošite vaš novac da izbacite ovoga ili onoga, uradite neko dobro delo. Pre nekih mesec dana i Hrvati su skupili milion dolara za operaciju neke svoje devojčice, a pošto kapiram da ste svi veliki Srbi i imate ćirilične tastature, pokažite da ste veći Srbi od Hrvata.
Pred zbunjenim organizatorima i voditeljima Marijanom Mićić i Mikijem Đuričićem, Sergej je na kraju svog "izlaganja" pročitao ime i prezime devojčice kojoj je pomoć potrebna (Tijana Ognjanović, 8 godina iz Beograda. Broj žiro računa na koji možete uplatiti vašu donaciju je: 205-9011004816395-73).
Harizmantični glumac je sa sobom doneo i veliki transparent na kome piše "Za Tijanu" i broj žiro računa za donaciju. Voditeljka, Marijana Mićić šokirana onim što je Sergej uradio, uspela je samo da kaže da oni uvek podržavaju ovakve akcije, dok je Sergej nastavio:
- Mislim da je ovo mnogo korisnije. Bolje da za ovo date svoj novac nego da gledate kako Stanija muze kravu i ko kome masturbira falus! Operacija košta milion dolara i trenuto radimo na tome da spustimo cenu. Ne morate da glasate da iz kuće ispadne Sergej, skratiću vam muke i sam ću otići - zahvalio se glumac svima i napustio studio i ostavio za sobom potpuno zbunjene voditelje, koji su rekli da oni uvek učestvuju u ovakvim akcijama i da, evo podržavaju i ovu akciju.

Izvor: Puls, Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin