Vlada Vuksanović postao tata jedne preslatke devojčice!

Vlada Vuksanović postao tata

Bivši maneken Vladimir Vuksanović je postao tata jedne malene devojčice, kojoj su, kako navode domaći mediji, ponosni roditelji dali ime Valentina.

Vlada je sredinom prošle godine uplovio u vezu sa atraktivnom latinoamerikankom, a rođenje deteta je kruna njihove ljubavi. 

Vuksanović i njegova supruga lepa Dahiina, zabavljali su se oko godinu i po dana, a kada je ona ostala u drugom stanju odlučili su da ubrzaju venčanje, pa su sudbonosno “da” izgovorili u oktobru ove godine.

Ovaj 11. decembar im je doneo dodatnu radost, jer je Dahi postala mama, a Vlada je postao tata jedne preslatke devojčice kojoj su dali ime Valentina.

Vlada nikada nije previše otkrivao detalje iz svog privatnog života, pa tako ni detalje oko ljubavi s devojkom neobičnog imena. Njegova Dahi je ostala tajanstvena za javnost.

Vlada Vuksanović postao tata

Samo je povremeno na Instagramu objavljivao njihove zajedničke fotografije uz lepe reči i emocije.

– Sve ono što si ti je ono što mi je ikada bilo potrebno – jedna je od Vladinih “izjava ljubavi” na Instagramu.

Vlada Vuksanović je, sem po lepoti i učešća u rijalitiju “Survajver”, široj javnosti bio poznat po vezama sa lepoticama sa domaće scene, posebno se pamti njegova veza sa Natašom Bekvalac, ali se pričalo i pisalo i o vezi sa Cecom Ražnatović…

Vlada se nakon tih ljubavnih brodoloma i medijskih napisa povukao iz fokusa javnosti.

Očigledno je da je odlučio da njegov život bude samo njegova, privatna stvar, te da je vreme da zasnuje porodicu s lepom Dahi, koja se takođe bavi modelingom.

Inače, podsećanja radi, Vlada je neko ko je uložio i u svoje obrazovanje te je tako i diplomirao na master studijama Univerziteta u Šefildu. Pobednik VIP serijala rijalitija “Survajver” deo novčane nagrade iz rijalitija je potrošio na školovanje.

– Sad sam ja kao mudar. Momenat pred uručenje diplome Master of Science na Sheffield-u – napisao je tada kao komentar Vuksanović.

Inače njegova lepa supruga Dahi na Instagramu je ponosno s prezimenom Vuksanović, gde možemo videti koliko se vole i koliko su oboje preslatki.

Ali, ono što svi jedva čekaju je prva fotografija bebe, jer pored ovakvih roditelja mora da je preslatka!

hellomagazin.rsATA Images

Više o temama: