Svojom poslednjom transformacijom je sve šokirao, znate li ko je ovo? (video)

Holivudski glumac koji je potpuno drugačiji od većine svojih slavnih kolega i koleginica, što zbog svog načina života koji je sve sem glamurozan, ali i zbog svoje neobične životne priče protkane tragedijama, trenutno snima nastavak filma o avanturama tinejdžera koji su u međuvremenu odrasli – “Bill & Ted Face the Music”.

Aleks Vinter igrao je Bila S. Prestona, a Kijanu Rivs Teda Teodora Logana u ostvarenju iz 1989. pod nazivom “Izvanredna avantura Bila i Teda”, a koji je tokom decenija postao kultni film za ljubitelje tinejdžerskih komedija, ali i naučne fantastike.

Bil i Ted, dvojica otkačenih klinaca iz srednje škole, uz pomoć vremenske mašine idu kroz istoriju i skupljaju važne ličnosti kako bi “razvalili” svojim referatom na času istorije.

Danas su ponovo zajedno, a ovaj put imaju drugačiji zadatak.

Kijanu se u ovom ostvarenju potpuno transformiše, te smo na prvi pogled pomislili da je zarad nove uloge potpuno promenio izgled!

Ipak, radi se samo o fenomenalno odrađenom poslu veštih šminkera i maskera, koji su uspeli da ga učine totalno neprepoznatljivim.

Jer, nakon završenog snimanja, Kijanu je ponovo onaj stari…

.

hellomagazin.rsProfimedia

Više o temama: