Megan Markl je još kao devojčica sanjala da postane princeza, ali ne bilo koja (video)

Poput svake devojčice na svetu, i malena Megan Markl sanjala je da jednog dana postane princeza, a snovi su joj se ostvarili.

Na svom starom blogu, koji je u međuvremenu ugašen, Megan je jasno svima dala do znanja kako bi volela da postane princeza, ali ne bilo kakva. Napisala je kako bi volela da se poistoveti s moćnom titulom i priznala da je ne zanima “spasavanje od strane zgodnog princa“,čak ni ako se eventualno uda za jednoga.

– Male devojčice sanjaju da postanu princeze. Ja sam oduvek htela da budem Ši-ra, princeza moći. Za one koji ne znaju ko je ona, to je crtani lik iz 80-ih godina i blizanakinja Hi-Mena, poznata po svojoj snazi. Dakle, definitivno ovde ne pričam o Pepeljugi – napisala je svojevremeno Megan.

 

Njena budućnost, odnosno sadašnjost zapravo su najbolji dokaz kako nikad ne možemo da znam šta nam život nosi. Megan je takođe iskreno pisala o medijskoj pažnji usmerenoj na princa Vilijama i Kejt Midlton, kada je svet tresla groznica njihovog kraljevskog venčanja. “Čini se da odrasle žene zadržavaju dečje fantazije“, komentarisala je tada vojvotkinja.

– Pogledajte samo pompu i okolnosti oko kraljevskog venčanja i neprekidnu komunikaciju o princezi Kejt – komentarisala je.

https://youtu.be/–grSLQks0U

 

Bio je to zapravo uvod u intervju s libijskom princezom Aliom Al-Seunussi zbog kojeg je “samu sebe morala da uštine“ jer je bila van sebe zbog imejlova koje su razmenjivale na temu njenog dobrotvornog rada, dok samo četiri godine kasnije i sama živi svoj kraljevski život.

Podsećamo, Megan Markl i princ Hari venčali su se 19. maja u Vindzoru.

hellomagazin.rs/m.g.DnevnikGuliver/Getty

Više o temama: