Ko je drugi najvažniji čovek u životu Megan Markl? (video)

Opisan je kao drugi najvažniji čovek u životu Megan Markl, nakon princa Harija. Zahvaljujući njemu, Megan je upoznala neke od najmoćnijih ljudi sveta

Zgodan, šarmantan, sa odličnim socijalnim veštinama, Markus Anderson (41) je toliko blizak sa vojvotkinjom od Saseksa da ga je ona proglasila za ujaka njenim psima.

Prvi put smo ga videli uz Megan kada se tadašnja američka glumica prvi put pojavila uz princa Harija, 2017. godine.

 

Koliko su bliski svedoče i društvene mreže na kojima je jednom prilikom Megan napisala: “Ne znam šta bih ja bez tebe, moj dragi, beskrajno zabavni prijatelju… Toliko te volim!”

Embed from Getty Images

Markus je iz Toronta došao u London kada je imao samo 18. godina. Jedno vreme je radio kao konobar. Uskoro se probija na društvenoj lestvici, stvarajući sopstvenu mrežu dobrih prijatelja među najpoznatijim ljudima na svetu. Megan je upoznao 2011. godine dok je ona još bila u braku sa svojim prvim mužem.

 

Dobro obavešten izvor tvrdi da je Markus upoznao Megan sa najbogatijim i najmoćnijim ljudima sveta. Sadašnja vojvotkinja od Saseksa je preko Markusa upoznala Amal i Džordža Klunija.

Mnogi tvrde da je Markus umešao svoje prste u prvi susret Megan i Harija, kao i da je organizovao niz njihovih tajnih sastanaka.

 

Dobro upućeni izvori tvrde da je upravo Markus najbolja osoba za Megan, kada je reč o odnosima sa javnošću. On je u stanju da o njoj stvori najbolji mogući imidž.

“On je onaj tip osobe koji može da priča i sa kraljicom i sa konobaricom i obe će se osećati posebno. On je diskretan i izuzetno šarmantan,” opisuju ga oni koji ga dobro poznaju.

hellomagazin.rsStil/KurirGuliver/Getty

Više o temama: