Bred Pit u romantičnom izlasku: Medicinska sestra ni nalik na njegove bivše (foto)

Bred Pit već decenijama važi za najboljeg frajera Holivuda. On je zgodan, lep, uspešan, bogat i neuhvatljiv. Zbog svega toga pravi je magnet za žene, pa ne čudi što su kroz njegov život prošle brojne lepotice.

Nove neprilike za Breda Pita: Nakon ljubavnog, doživeo i poslovni krah

Pored glumice Anđeline Džoli proveo je punih 12 godina, a kako su na ljubav stavili tačku, Bred je opet spreman za nove veze.

Iako se od razvoda primirio i ne pojavljuje se na javnim događajima sa novim partnerkama, šuškalo se da je bio u vezu sa profesorkom Neri Oksman. S obzirom na to da su bili suviše različiti, njihova ljubav nije dugo potrajala, pa je 54-godišnji glumac ponovo sam.

Radikalna odluka: Revoltirana Anđelina Džoli otpustila “kraljicu razvoda”

Zato su najnovije fotografije slavnog glumca izazvale mnogo pažnje. Naime, on je prisustvovao aukciji koju je organizovao njegov prijatelj, Fli, basista “Red Hot Čili Pepersa”,a čitavo veče nije se odvajao od medicinske sestre Sat Hari koje se bavi i dizajnom nakita.

Bred Pit ima novu simpatiju: Tri decenije mlađa i liči na Anđelinu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BrangeHaven (@brangehaven) on

Oni su bili toliko zaokupljeni razgovorom da su zaboravili i da licititaju, a strani portali prenose da su na kraju zajedno i napustili događaj.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Više o temama: