Oglasili se roditelji povređene srpske manekenke: Simona nije u invalidskim kolicima

Simona Andrejić (25), jedna od najpoznatijih srpskih manekenki koja poslednjih godina živi i radi u Americi, teško je povređena u stravičnoj nesreći koja se dogodila na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53).

Kako prenosi američki Njujork post, Simona je tokom vožnje na ziplajnu velikom brzinom udarila u drvo, od siline udarca zakucala se u drvenu platformu koja se nalazila 50 metara iznad zemlje, a s koje je manekenka visila skoro dva sata, sve dok Hitna pomoć nije stigla i spasla je.

Simona je, kako prenose američki mediji, polomila karlicu na nekoliko mesta, a isečene su joj i ruke, zbog čega su je ušivali u lokalnoj bolnici.

– Simona ima zastrašujuće povrede. Ne može da radi i u bolovima je. Trebalo bi da dobije nadoknadu u zakonskim okvirima – izjavio je njen zastupnik Salvatore Straculo, poznati njujorški advokat za slavne ličnosti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristi Sorensen (@kristivosbeck) дана

Njeni roditelji kažu da ona nije u invalidskim kolicima.

– Simona je sada dobro, ali trenutno ne bih govorila o detaljima njenog stanja. Molim vas da me razumete i zahvalna sam vam na brizi – rekla je Lepa Andrejić.

Simonin otac Marko, pukovnik i bivši profesor na Vojnoj akademiji u Beogradu, rekao je za Kurir da su u etar puštene neistinite priče.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Srpski modeli (@srpskimodeli) дана

– Simona nije u invalidskim kolicima. Živa je i zdrava! Svašta se piše, ali mi ne želimo previše da komentarišemo. Bitno je da je ona dobro, nalazi se u Njujorku i to je sve što vam trenutno mogu reći – bio je kratak Marko Andrejić.

Inače, nesreća se dogodila na Čuovom luksuznom privatnom imanju u Vestčesteru, koje se nalazi 15 kilometara od Njujorka, a u kojem je ovaj azijski milijarder 17. jula pravio žurku za svoje prijatelje, ali i za grupu modela, među kojima je bila i Simona. Nesreća se dogodila četiri dana kasnije, u nedelju, 21. jula.

Ču je, kako piše američki list, posle nesreće obećao Simoni da će se “pobrinuti za sve”, smestio je u hotel sa pet zvezdica i dao joj “rols-rojs“ na korišćenje, kako bi svakodnevno mogla da odlazi na terapije i preglede. Međutim, milijarder je odbio da plati normalnu odštetu za sve što je pretrpela i ponudio joj samo mesečnu nadoknadu od nekoliko hiljada dolara do kraja ove godine. Ona je ponudu odbila, budući da će je samo bolnički troškovi koštati znatno više. Zbog toga je odbila da koristi luksuzni automobil i iselila se iz hotela sa pet zvezdica.

Foto: printscreen youtube

hellomagazin.rsGuliver/Getty, instagram, printscreen youtube

Više o temama: