Kejt Mos bi da zaboravi prošlost: Moj život me činio nesrećnom, a piće mi nije pomagalo

Britanski supermodel i jedna od najuspešnijih manekenki svih vremena navodno je dramatično promenila svoj stil života pre 18 meseci, pa je od tada trezna, a glasine o njenoj teškoj zavisnosti je veoma nerviraju i to više nego ikad.

Kejt Mos (45) je na pravom putu oporavka ali zle jezike konstantno čuje, požalila se u intervjuu za The Sun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hollywood and all Stages (@sklenkhart) on


-Nikad u životu nisam uzela heroin. Prodavale su se majice s natpisom ‘Kejt je narkomanka’ i događale su mi se užasne stvari. Došlo mi je da kažem sama sebi: ‘Možda bi bilo bolje da si stvarno na heroinu'”, rekla je ona.

Mos se proslavila devedesetih godina, a 2005. godine je kompanije H&M raskinula s njom ugovor zbog optužbe za posedovanje narkotika.

U to vreme je bila u vezi sa britanskim rokerom Pitom Doertijem (40). Iako tvrdi da nikad nije imala problema s teškim drogama. Mos je svojevremeno bila na rehabilitaciji zbog alkohola, prenosi B92.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pete Doherty (@pete_doherty_for_lovers) on


-Mislila sam da me alkohol izvlači, bila sam u lošem periodu. Ceo moj način života me je činio nesrećnim, a piće mi u tome nije pomagalo. Potražila sam pomoć kada sam shvatila da nemam više kontrolu nad svojim životom, istakla je ona u intervjuu.

Njeni prijatelji tvrde da je Kejt trenutno nova žena i mnogo bolja verzija sebe, kao i da je odlučila da se fokusira na svoje zdravlje mnogo više, pogotovo nakon preranih smrti najbližih prijatelja.

-Fokusirana je, profesionalna i isijava zdravljem. svi su zadivljeni kako joj dobro ide bez alkohola s obzirom na to kakva je ranije bila, ispričao je za The Sun izvor blizak manekenki.

Hellomagazin.rsGuliver/Getty/Instagram

Više o temama: