Predstavljeni novi investitori i menadžment kompanije “Moji brendovi”

Mid Europa Foto_Mirko Tabasevic (11)

Danas je u hotelu Hyatt Regency Belgrade predstavljan investicioni fond Mid Europa Partners u čijem su sada vlasništvu najveće domaće kompanije, Imlek, Bambi i Knjaz Miloš, kao i mlekare u Makedoniji i Republici Srpskoj, a koji će poslovati na tržištu pod novim, lokalnim imenom “Moji brendovi”. Ispred fonda i njihovih koinvestitora, kompanija “Moji brendovi” rukovoditiće poslovanjem operativnih kompanija.
Na konferenciji je predstavljen i novi tim generalnih direktora kompanija, kao i planovi za dalji razvoj, širenje i unapređenje, kako kompanija, tako i njihovih brendova.
Učesnici konferencije bili su Tijeri Bodon, partner Mid Europa Partners, Robert Knor, takođe partner Mid Europa Partners, Mateo Patrone, direktor EBRD u Srbiji, Andrej Jovanović, lokalni partner i generalni direktor holding kompanije “Moji brendovi”, Ilija Šetka, generalni direktor kompanije Imlek, Bojan Radun, generalni direktor kompanije Bambi, Miloš Stojisavljević, generalni direktor kompanije Knjaz Miloš i Svetlana Glumac, direktorka korporativnih i regulatornih poslova holding kompanije “Moji brendovi”.

Mid Europa Foto_Mirko Tabasevic (1)

Mid Europa Foto_Mirko Tabasevic (2)

Mid Europa Foto_Mirko Tabasevic (3)

Mid Europa Foto_Mirko Tabasevic (4)

Mid Europa Foto_Mirko Tabasevic (5)

Mid Europa Foto_Mirko Tabasevic (6)

Autor: Life Content
Foto: Mirko Tabašević; Life Content

Više o temama: