Nataša Bekvalac: Bog me uči da moja sreća ne treba da zavisi od partnera, nego da treba da je pronađem unutar sebe

Od kako je doživela emotivni krah, kada je nakon burnih svađa i razmirica okončala brak sa Lukom Lazukićem, Nataša Bekvalac je snagu i utehu pronašla u porodici i poslu. Bivšeg supruga je tužila za fizičko nasilje i trudi se da prevaziđe težak životni period, a iz lošeg iskustva je, kaže, izvukla pouku.

– Mislim da je sve ovo što se dešava godinama unazad velika lekcija za mene. Čini mi se da sam tek ove godine pročitala onu pravu, a to je da me Bog uči da moja sreća ne treba da zavisi od partnera sa kojim sam tj. od muškarca nego da je moj zadatak da pronađem sreću unutar sebe i nekim drugim stvarima. Ne u ljudima oko mene nego zaista unutar sebe. Nadam se da napredujem svaki dan i da ću naučiti tu lekciju. Mislim da sam na dobrom putu jer to zaista sve više osećam – ispričala je Nataša u emisiji “Exkluziv” i otkrila da joj je drago što se žene poistovećuju sa njom.

– Uglavnom se žene ili poistovećuju ili shvataju da sam samo jedna od njih. Generalno, volim žene i mislim da bi trebalo da preuzmemo taj muški princip međusobnog podržavanja. Gde bi nam bio kraj… Oko sebe sam napravila genijalan krug ljudi koji se vole i podržavaju, a ne zabadaju jedni drugima nož u leđa i srce – bila je iskrena Nataša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on


Zbog teškog perioda Nataša je vidno smršala i kaže da je sada dostigla devojačku kilažu.

– Nikad nisam imala ovako malo kilograma. Ovo je takoreći moja devojačka kilaža. Eto, u životu valjda postoji balans – desi ti se nešto ružno pa iz tog ružnog ispadne i valjda nešto lepo – rekla je iskreno pevačica u emisiji “Exkluziv”.

Hellomagazin.rs/M.MAndreja Damjanovic/Antonio Ahel/Instagram

Više o temama: