Milan Popović: Nisam nikada bio grub prema Severini

milan-popovic-marko-prpic

Milan Popović koji iz veze sa Severinom Kojić ima sina Aleksandra, ne odustaje od borbe na ravnopravno roditeljstvo i tvrdi da je poznata pevačica izmislila priču da je on zlostavljač u nameri da ga diskredituje.

On je za hrvatski magazin “Glorija” rekao da su sve optužbe zapravo pokušaj da se na njega, kao na oca i čoveka, baci ljaga.

On smatra da Severini ide u prilog da on u svim sudskim procesima koje međusobno vode bude okarakterisan kao nasilnik.

Nisam nasilnik, nisam nikada bio osuđivan, nisam nikada bio grub, agresivan, nisam pretio ni psovao. Protiv mene je pokrenuta lažna krivična prijava da bi, u svim ostalim spisima koji slede po bilo kojoj osnovi, advokati druge strane mogli da me nazovu nasilnikom – izjavio je Popović.

Zbog ove prijave on je podneo žalbu Advokatskoj komori, ali je ona odbačena uz obrazloženje da je lažna i neosnovana.

Milan Popović se nedavno pridružio Udruženju za ravnopravno roditeljstvo, čime se udružio sa očevima koji žele da promene svoj status u životu deteta nakon razvoda. On smatra da te promene treba da omoguće da majke i očevi koji su se razveli ili rastavili zaista zajedno odgajaju svoju decu. Njemu najviše smeta što ne učestvuje u odrastanju svog deteta, što zajedno sa Severinom ne donosi odluke u vezi sa njim i što je njegovo mesto u Aleksandrovom životu zauzeo Igor Kojić.

Kad se ne razumete, kad su vam interesi drugačiji, kad ne možete da se usaglasite ni oko jedne teme, svaki pokušaj razgovora je konflikt. Da smo se razumeli i da smo mogli da se dogovorimo ostali bismo zajedno – zaključio je Popović.

hellomagazin.rsSvet&Style/Marko Prpić

Više o temama: