Liv Tajler: Baka me je naučila kako da budem lepa

Lepa glumica Liv Tajler je u intervjuu za časopis “Elle” otkrila da je najvrednije trikove lepote naučila od bake. Baka ju je naučila da žena uvek mora da bude negovana i da lepo miriše. Tajna lepog lica zgodne brinete leži u soku od krastavca.
Velike usne koje je nasledila od oca Stivena Tajlera, plave oči i duge noge čine Liv Tajler prirodnom lepoticom, a uz malu pomoć kozmetike 34 -godišnja glumica i model uviek izgleda besprekorno.
– Baka me naučila mnogo toga o nezi te da žena uvek mora lepo da miriše i da nađe vremena za brigu o sebi, čak i ako neguje potpuno prirodan izgled – kaže Liv.
Jedna od lekcija koju je naučila od voljene bake tiče se nege noktiju, a dugonoga brineta godinama se pridržava tog saveta.
– Dok se kupam, ispod noktiju prođem belom olovkom što vrhove ostavlja čistima i blistavima – objašnjava Liv koja hidrataciju kože održava sokom od krastavaca.
– Moj tata kosu suši sa dva fena sa glavom prema dole da dobije volumen, a ja više volim ravnu i glatku frizuru – otkriva glumica koja sa slavnim ocem često deli kreme za negu lica.

Izvor: Blic

Više o temama: