Lepa glumica ostavlja jak utisak:Komšije otkrivaju kakva je zaista Katarina Radivojević

Glumica Katarina Radivojević stanuje u petospratnoj zgradi u blizini samog centra Beograda, a kako je u istom stanu već deceniju i po susedi su je prilično dobro upoznali. Njene komšije imaju samo reči hvale za nju.

– Mi smo u ovoj zgradi komšinice više od 15 godina, znamo se još od tada. A i ovo je mala zgrada, svi se svakodnevno srećemo na stepenicama i poznajemo se. Kad se tek doselila, živela je sa sestrom, međutim, kasnije je ona otišla, a Katarina je tu ostala sama. Da kažem iskreno, divna je devojka, uopšte se ne ponaša kao neko ko je poznat i popularan. Mirna je i tiha, nikakvih žurki u njenom stanu nema, ma ništa. Kao miš je, eto. Ranije su češće dolazili poznati, pevačica Ana Stanić joj je bila čest gost, ali to se sada promenilo – otkrila je glumičina komšinica i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WOMANS LOOK SERBIA (@womanslookserbia) on

– Moj sin je svojevremeno studirao i pravio žurke u stanu, okupljao društvo. Jednom kuca Katarina na vrata, sva onako strpljiva i mirna kaže: „Molim vas, ja snimam od 6 sati ujutru, samo malo da stišate muziku, da se odmorim.” Dolazila je ona i kod mene na kafu više puta i uvek sam joj se radovala, samo je u poslednje vreme retko viđam. Ne znam ni kad je tu, a kada je na putu, kažu da je često i van Srbije. Pričalo se čak i da prodaje stan i da mi više neće biti u komšiluku, ali eto ništa od toga.

U kafiću u koji često svraća rekli su da im je glumica čest i drag gost.

– Pije često kafu ovde, jako je ljubazna. Sretnemo je nekad, pristojna devojka i potpuno prirodna – kažu konobari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by blanc/blank/бланк (@blancblankofficial) on


U obućarskoj radnji je ova mlada glumica jedna od dražih mušterija.

– Kad god je u Beogradu Katarina dolazi kod mene. Jako je ljubazna i prijatna, sve najlepše za nju mogu da kažem. Ona se vezuje za obuću i čuva je baš. Ima taj neobičan, retro stil. Nije previše glamurozna, možda jeste na sceni i nekim dešavanjima, ali privatno više voli drugačije da se oblači – tvrdi Katarinin obućar.

Hellomagazin.rsBlicMirko Tabašević/Instagram

Više o temama: